diumenge, 9 de setembre de 2018

IRENE SANCHEZ I FERNANDO CHAMORRO GUANYEN LA 36A CURSA POPULAR DE CASTELLAR

CLASSIFICACIONS

Dins dels actes de la Festa Major de Castellar del Vallès, el dissabte tarda del 8 de setembre de 2018 es va celebrar la XXXVI cursa popular de Castellar organitzada pel CAC i l'ajuntament. Aquest any ha acompanyat el bon temps i s'ha pogut gaudir d'una bona tarda atlètica al centre de Castellar amb una participació d'unes 261 persones.

Moments abans de començar la cursa

La primera cursa va ser la dels més petits (nascut 2009 i posteriors) amb un circuit d'uns 800 metres on triomfà un noi de Castellar: Arnau Izquierdo seguit d'Arnau Romero i Marc Sánchez del CAC.

Arnau Romero, Arnau Izquierdo i Marc Sánchez

En noies guanyar Mar Franch i la van acompanyar al pòium Ariadna Franch i Natàlia Vázquez, totes del CAC.

Ariadna Franch i Mar Franch

La segona cursa, la dels mitjans (9 a 13 anys) amb un circuit de 2000m, la guanyà en nois l'atleta local Arnau Querol seguit de Ricard Izquierdo i Enric González.

Ricard Izquierdo, Arnau Querol i Enric González

En noies la guanyadora fou Laia Romero seguida de la Laura Martínez i la Noha Rosa, totes del CAC.

Laura Martínez, Laia Romero i Noha Rosa

La última competició fou la cursa dels més grans (2004 i anteriors); la prova reina congregà a uns 200 corredors i corredores que amb un gran espectacle i nivell completaren un circuit de 4.800m. El guanyador fou el veterà corredor terrassenc Fernando Chamorro que va tenir una actuació espectacular i va assolir un triomf merescut i premi als molts anys de dedicació a l'atletisme, segon va ser l'atleta local del CAC Chema Cañadas, tecer un combatiu Carles Torrents, quart Dani Vallès, cinquè Jordi Agell i sisè Marc Garriga.

Chema Cañadas, Fernando Chamorro i Carles Torrents

En la categoria femenina la guanyadora va ser la castellarenca Irene Sánchez, per segon any consecutiu, seguida de Cristina Juni i Mònica López Córdoba, també de Castellar. 

Cristina Juni, Irene Sánchez i Mónica Cordoba
La jornada va acabar amb l'entrega de les 60 medalles per part de les autoritats municipals i els representats del CAC. Una nova cursa popular realitzada amb èxit i una nova satisfacció del CAC de promoció de l'atletisme popular de petits fins a veterans.

Aquí pots veure les fotografies de la cursa popular: Àlbum 1 - Àlbum 2

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada