dissabte, 17 de novembre del 2018

41è Cros de Castellar 30è Memorial Pere Hernández

Un any més el Club Atlètic Castellar organitza el cros de Castellar, enguany en serà el 41è i el 30è Memorial Pere Hernández.


L'any 89 a Castellar encara no hi havia pistes de tartà, per tant els fondistes entrenaven pels carrers o rodals del municipi.

En aquesta època el Pere Hernández formava part d'un grup d'entrenament d'una dotzena de persones, era una persona molt dinàmica. Com anecdota s'explica que quan arribava, mentre encara esperaven per iniciar l'entrenament, acostumava a posar-se al bell mig del grup i feia espetegar un petard com a senyal de que ja era l'hora de començar, provocant més d'un ensurt.

En Pere Hernández va ser un atleta destacat per la seva preparació i força, entrenava fins i tot quan era a fora treballant. Malauradament per això el 6/09/89 va morir atropellat per un cotxe quan corria per la vorera d'una carretera de Girona.

L'impacte d'aquest fet va provocar que des l'any 90 el Cros de Castellar es complementi amb el Memorial Pere Hernández, en aquesta competició sempre ens han acompanyat les seves germanes i algun germà per fer l'entrega de trofeus.

Imatge del cartell del primer Memorial Pere Hernández,
extreta del llibre "25 anys del Club Atlètic Castellar"

QUÈ HAIG DE FER PER PARTICIPAR-HI?
Per participar en el cros et pots inscriure omplint el formulari que trobaràs en aquest enllaç:
Cros de Castellar - Memorial Pere Hernández. Aquí trobaràs el reglament i el full d'excel, que has d'enviar a cacastellar@yahoo.es.

CURSA OPEN
Pel que fa a la competició, enguany també concursaran 24 categories, entre les quals n'hi ha una d’OPEN on hi poden participar tots els corredors i corredores no federats que ho desitgin.

Aquest cros té la particularitat que tothom rep un obsequi i que als guanyadors de cada prova se'ls premia amb un pernil, una llonganissa al segon, un formatge al tercer i un fuet del quart al desè lloc.

Tothom hi és convidat!

Cros de Castellar - Memorial Pere Hernández 2017
En aquests enllaços pots veure les fotografies de l'any passat:
Album 1 - Album 2

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada