dissabte, 3 de novembre del 2018

L'escola d'atletisme inicia la temporada amb una jornada familiar


El dissabte 3 de novembre, el Club Atlètic Castellar ha organitzat una jornada d'entrenament per l'escola d'atletisme amb l'objectiu de començar a preparar la nova temporada de competicions.

S'ha organitzat un cros a les pistes de Castellar on hi han participat un total de 40 atletes de les categories pre-benjamí (Sub 8), benjamí (Sub 10), aleví (Sub 12), infantil (Sub 14) i cadet (Sub 16). 


L'objectiu ha estat prendre un primer contacte per veure el que comporta una competició amb tots els seus detalls: l'escalfament previ, la col·locació del dorsal, la preparació a la sortida.

L'experiència ha estat positiva tant pels atletes com els monitors de l'escola, com pels pares que hi han pogut assistir.


Al final de la jornada, pares, atletes, monitors i entrenadors han compartit una bona estona gaudint del bon temps i d'un tast de xocolata amb xurros que ens ha oferit la iaia Maria, sempre disposada a col.laborar per l'entitat.


El proper 11 de novembre l'escola d'atletisme participarà al cros de Canovelles, on hi haurà també el campionat de Catalunya de relleus mixtes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada