dilluns, 4 de febrer del 2019

Continuen les bones marques del CAC a la pista coberta i al cross de Vic

BONS REGISTRES A LA PISTA COBERTA

Diumenge, la pista coberta de Sabadell va tornar a obrir les portes per celebrar un altre control de presa de marques, i alguns atletes del CAC el van aprofitar molt bé per millorar els seus registres i per anar preparant-se per als seus respectius Campionats de Catalunya, que cada dia resta menys temps.

Al control juvenil (sub18), Eric Haba participà en dues proves. Als 60m va obtenir una marca de 7.65; i als 400m va aconseguir batre el seu temps personal amb uns bons 55.08.
Pel que fa al control absolut, destaquen la participació d'Àngel Vilalta als 60m tanques amb 8.78 i la reaparició de Marc Villanueva als 60m on aconseguí un crono de 7.56, demostrant tots dos el seu bon estat de forma.
Eric Haba als 400m a la Pista Coberta de Sabadell


TAMBÉ DIUMENGE DE CROSS

No només lluïa la pista coberta, també diumenge donava pas a una jornada més de cross. En aquesta ocasió es disputava el Campionat de Catalunya individual de la modalitat de camp a través a Vic, on no hi faltava representació castellarenca.

Començant per a dalt, a la categoria sub 20, Marc Garriga va realitzar una gran cursa en la qual va finalitzar 15è. L'altre fondista destacat del club, Jan Casamada, aconseguí acabar en la cursa dels cadets, també realitzant un bon treball.
Per acabar, destaquen els grans resultats de les atletes i els atletes de l'escola del CAC a totes les seves categories, des d'alevines fins a infantils. Es va poder gaudir de la bona actuació de Marc Sànchez, Eric Perarnau, Mar Franch, Laia Romero, Laia Ribera i Eric Sánchez, Paola Climent, Júlia Giba, Lluís Garcia, Ainhoa Roldán i Berta López.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada