dimarts, 10 de desembre del 2019

L'atleta del CAC Paola Clermont guanya el 25è Cros de Malgrat

Quatre pòdiums castellerencs


Entrevista a Paola Clermont un cop acabada la cursa


Resultats - Fotografies

Aquest diumenge 8 de desembre s'ha celebrat el 25è Cros de Malgrat amb una bona participació de la promoció del CAC, ha destacat a la categoria sub 16 Paola Clermont quedant campiona amb un temps de 8'16" i acompanyada pel 3er gran lloc de Paula Pi i el 8è de Júlia López.
Un altre gran resultat ha estat en sub14 amb un prometedor Martí Bertrán que ha estat segon i completant el CAC Saul Corral, Eric Sánchez, Pau Estapé, Pol Fortes, Arnau Quesada i Akram El Haddad.
L'últim pòdium ha vingut amb el tercer fantàstic lloc de la Laia Romero en sub14 acompanyada per més castellarenques com Noa Rosa, Xiao Avellaneda i Eva Andreava.

Al sub 6 del CAC ha participat Ines Carrasco, Laia Clarena, Mateo Ibáñez i Mateo Garcia, en sub 8 femení la Joanna López ha estat la vuitena i darrera Oumnia El Haddad i Sara Saez i en masculins Pablo Ibáñez 16è i darrera Gerard López, Alejandro del Río i Eloi Escofet. En sub 10 de fèmines la Maria Pinosa ha estat decena i darrera la Vinyet Clarena i en nois a punt ha estat de pòdium amb el seu quart lloc en Marc Sánchez i darrera Carles Moreno, en sub12 nois la Marta Alba ha estat dotzena i darrera la Núria Blasco, per nois Martí Arnau ha estat 16è i darrera Roger Ruiz i Martí Garcia, per últim Lluís Garcia ha estat 16è del sub16, a més de les curses dels grans on han participat Ainhoa Roldan, Eric Haba, Lluís Toledo, Mohamed El Haddad i Joan Sesé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada