diumenge, 14 de novembre del 2021

L'atleta del CAC Montse Rodríguez campiona al cros de Girona, Oscar Bertran campió de l'Open i Antonio Bono segon Màster






Fins a 36 atletes del Club Atlètic Castellar han participat aquest diumenge al 23è Cros Ciutat de Girona al bonic circuit de les Ribes del Ter als voltants del pavelló de la Fontajau en una matinal plena de públic i amb molta participació que genera més mèrit als resultats pels atletes del CAC per les primeres posicions, sobretot a la cursa de les veteranes (Màster) on la guanyadora sobre un circuit de 4.746m. ha estat la Montse Rodríguez superant en nou segons a la segona classificada , la barberenca Eva Palma i, a més, acompanyada per una altra del CAC amb molt bon resultat: la Sònia Cerdán que ha estat sisena
També a la prova Open ha destacat amb gran triomf el castellarenc Òscar Bertrán i al Màster B el segon ha estat Antonio Bono només superat per l'històric olímpic Josep Lluís Blanco i acompanyat l'Antonio pels seus companys d entrenament i equip: Mohamed El Haddad ha estat desè i Javi López 18è.

De la resta de participació del CAC podem assenyalar el bon nivell del equip femení sub18 tot entrenant pels Campionats d'Espanya a Sevilla amb Paula Pi (6a), Paola Clermont (10a), Júlia Giba (19) i Maxi Chacón (20a), com també a les sub20 el bon lloc de l'Ainhoa Arrabal que ha estat la sisena a l'arribada.
A sub 16 s'ha vist una bona cursa de la Laia Romero que ha estat 24ena i en nois el Saúl Corral que ha estat 26è, en Dani Camargo 44è i Pau Estapé 70è, mentre en sub 18 Jan Casamada ha arribat el 14è i Lluís Garcia el 38è.

Dels petits tenim a un Pol Muntada que continua molt fort i als sub8 ha quedat (a dos segons del pòdium!) i darrera també ben forts el Pablo Garcia (18è), Marc González (19è), Mateo Ibáñez (25è) i Marc Viñas (35è). Per altra banda, en sub10 de noies s'han vist amb bon ritme a l'Aril Martínez 29ena i la Núria Bertrán 38ena, mentre a la cursa dels nois de la mateixa categoria Pablo Ibáñez (30è) i Alex Castellanos (31è) han arribat junts i una miqueta després en Raúl López (54è). De sub12 masculins el millor del CAC avui ha estat el Leandre Pascual (32è) i de seguida han aparegut l'Àlex Gómez (39è) i el Carles Moreno (42è). Per últim dels sub 14 han anat pocs a Girona, de nois el Martí Corderas que ha estat el 42è en una cursa multitudinària i amb molt nivell i de noies una Mar Franch (14ena) que s'ha defensat molt bé com la Irati Hernánez(40è).

Totes i tots preparant-se per la gran fita el proper 28 de novembre amb el nostre cros: 43è Cros Vila de Castellar-32 Memorial Pere Hernández, que aquesta any inclou com a novetat la 1era Cursa inclusiva dirigida per a qualsevol persona amb diversitat funcional, una cursa que s'adaptarà a totes les necessitats tant físiques com sensorials. Els metres a realitzar els organitzarem a partir de la inscripció adaptant-nos a cobrir totes les necessitats i els esportistes del CAC juntament amb els entrenadors d'aquesta secció faran suport amb un ràtio 1-1. 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada