dimarts, 12 de setembre del 2006

PERE ORDÓÑEZ I ENCARNA GARCIA GUANYEN LA XXIV CURSA POPULAR 

Com cada any, dintre dels actes de la Festa major castellarenca , es realitzà el dissabte passat la ja XXIV Cursa Popular de Castellar en una tarda calorosa en la qual es congregaren més de 400 esportistes , malgrat que la prova coincidia amb moltes altres activats lúdiques i esportives escampades per tota la Vila. Així doncs, el circuit inicia amb la sortida al costat de les piscines i amb l’arribada la Plaça de la Llibertat va ser una festa d’esport popular malgrat que aquest any, per primera vegada en molts anys s’hagué d’endarrerir la sortida per qüestions puntuals de trànsit. A nivell esportiu, hem de parlar de tres curses ; la primera per als nanos de menys de 9 anys amb un circuit de 1000 metres que arreplegà cent entusiastes corredors sent els guanyadors en fèmines la corredora del CAC Aina Mata i en nois la “bala” local Jordi Torrents. Després vingué el torn de la cursa dels mitjans que cobraren 2250metres i es tracta va de jovent entre 9 i 13 anys. Aquí la guanyadora fou la bona corredora d’Arbúcies i en nois el campió de Catalunya castellarenc Gerard Arderius. Per últim es donà la sortida a la cursa dels grans que amb 300 corredors dongué una bona volta per tot el poble de 5250metres. Aquí en noies la guanyadora fou , i porta ja molts triomfs, l’atleta local a les files del Vic Encarna Garcia, darrera d’ella vingué la jove corredora del CAC Laura Vílchez i la fondista de Valldoreix Esther Ramos. En homes hi hagué un gran espectacle per la presència d’una molt bona representació forània amb el guanyador de l’any passat, el terrassenc Marc Otero i una potent representació de la JAS sabadellenca , malgrat la competència el corredor del CAC Pere Ordóñez va saber respondre i en una intel·ligent cursa acaba imposant-se a tots els rivals. Gran triomf, per cinquè any, del campió del CAC. Cal esmentar també la bona actuació de Lluís Garcia que en una cursa de menys a més assolí una brillant cinquena posició final. Darrera de Lluís altres atletes locals feren molt bones actuacions com J. Graells, D. Jaen, J. Margalef, M. Puertas, X. Gual, etc.

Tots els corredors que arribaren reberen com a record de l’esdeveniment una samarreta de la prova i la festa s’acabà passades les 8 del vespre amb la repartició dels trofeus dels primers classificats per part dels consellers de l’Ajuntament senyors Xavier Romance, Cèsar Galvan i Jordi Permanyer, a més, del president del CAC en Joan Pere López. La capacitat organitzativa del CAC no s’atura i ja tot disposat per aquest diumenge a partir de les 9 del matí als jardins de l’Ajuntament amb la X Pujada i Baixada a Catafau.

RESULTATS OFICIALS. CURSA PETITS: Noies: 1ªA. Mata, 2ª C. Renom, 3ª M. del Valle, 4ª G. Timoneda 5ª J. Lopez, Locals: 1ª L. Hernandez, 2ª M. Fernández, 3ª M. Portet, 4ª A. Conesa, 5ª L. Conesa Nois: 1r. J. Torrents 2n G. Foreman, 3r P. Martinez, 4rt R. Davi, 5è P. Gallardo locals: 1r V. Navarro, 2n. I. Fernandez. 3r A. Mata, 4rt M. Alvarez, 5è A. de la Torre CURSA MITJANS. Noies: 1ª A. Quilez, 2ª A. Roca, 3ª L. Catalan, 4ª N. Arrabal, 5ª M. Bella, Locals: 1ªA. Arrabal, 2ª A. Bertran 3ª M. Benedicto 4ª G. Clara 5ª M. Bertran Nois: 1r G. Arderius, 2n L. Esteve, 3r D. Garcia, 4art A. Arcadio, 5èM. Bejar Locals: 1rD. Rodríguez, 2n. R. Mulas 3r A. de la Torre, 4art G. Arderius, 5è L. Foreman. CURSA GRANS : Noies: 1ªE. Garcia, 2ª L. Vilchez, 3ª E. Ramos, 4ª L. Marzo, 5ª M. Cordoba, Locals: 1ªC. Ibáñez, 2ª A. Gil, 3ª F. Rodríguez, 4ª M. Ropero, 5ª A. Martí Nois: 1r P. Ordóñez, 2n M.- Otero, 3r C. Quattrocchi, 4rt F. Borrell, 5è L. Garcia Local: 1r J. Graells, 2n D. Jaen, 3r J. Margalef 4rt M. Puertas 5è X. Gual.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada