dilluns, 17 d’octubre del 2011

BONA ACTUACIÓ DEL CAC A LA CURSA DELS 10KM DEL CLUB NATACIÓ SABADELL




Una de les curses més prestigioses de la temporada atlètica de fons catalana es va disputar diumenge passat a la veïna localitat de Sabadell.

Es tractava de la XXI edició de la cursa de 10km del Club Natació Sabadell amb sortida i arribada a la Gran Via després de fer un circuit per les zones més neuràlgiques sabadellenques no excent d´una certa duresa. Amb més de mil inscrits han destacat els fondistes del Club Atlètic Castellar que han quedat a les primeres posicions així un fort Xavi Planas va lluitar de valent per les primeres places i amb 32.07 assolí una excel·lent quarta posició final. Es tracta d´un nou gran èxit a afegir al ja gran currículum d´en Xavi Planas.

Darrera han aparegut altres del CAC com Manel Vaca amb una molt bona marca de 33.10 en onzena posició final, rebaixant la seva marca en més d´un minut i començant a fer registres d´una enorme vàlua com Lluís García que ha quedat quinzè amb un bon temps de 34.44 i darrera Josep Surroca també baixant dels 40’ amb 38.22 i després els veterans amb molt bons temps com Albert Cerezo (41.31), Joan Larrosa (41.47), Jordi Costa (41.56), Manel Cubero (43.14), Ferran Martori (45.41) i David Santacruz amb 45.41

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada