dilluns, 3 d’octubre del 2011

EL CAC A LA XIX CURSA DE SANTPEDOR

També el dissabte passat es va disputar a Santpedor la XIX Cursa de fons sobre 10km de la localitat que com cada any va congregar un gran nombre de participants (més de 600) vinculat al molt bon ambient, al  circuit amb una part per camins molt atractiu , però dur i, sens dubte, al ser una de les proves amb major quantitat d´obsequis per a tots els participants. Per part del Club Atlètic Castellar es van poder veure una sèrie de corredors veterans destacant el 22è lloc final (43.13)
d´Albert Cerezo, darrera el  27è arribà Benjamí Benedicto (43.57), el 33è fou Joan Larrosa (44.31) i darrera encara un David Fortes tot millorant (46.21) i Lluís Azorin (54.23). A més la sots-campiona de la cursa fou la castellarenca a les files del Vic Encarna Garcia i el quart absolut fou l’exatleta del CAC el santllorençà Pere Ordóñez.