dimarts, 26 de juny del 2012

L´ATLETA DEL CAC JUAN MORENO GUANYA EL VII MEETING DE VETERANS AMB RECORD CAC

Aquest dissabte passat a les pistes barcelonines de Marbella es va disputar el VII Meeting d´atletes veterans on l´atleta del CAC tornà a fer una demostració espectacular de nivel al gua- nyar la prova dels 5000 metres amb un nou rècord CAC de 18.43.46 tot ajudat , com a llebre, pel seu entrenador Salvador Arrabal; aquest cap de semana es disputaran a Aguilas els Campionats d´Espanya i desitgem totes les sorts al gran patidor que és Joan Moreno i que torni a portar més pódiums a l´atletisme del CAC.


BONES MARQUES DEL CAC AL TROFEU CAPMANY

El dimecres passat al Serrahima Barceloni tornà a haver-hi atletismo del més gran nivel i en ell aportà el seu gra de sorra alguns esportistes del CAC amb molt bona forma com Josep Surroca que ja va fer el quart rècord del CAC ara en 800m. veterans amb 2.16.24, també Guillem Arderius realitzà la millor marca de la temporada en alçada amb 1.86, mentre Gerard Arderius feia uns solvents 2.04.16 que li denoten una millora constant els darrers mesos que li poden portar molt juny com als 1500m , on la semana anterior a Granollers realitzà 4.25.1; també destacà la Maria Losada en javelina amb 27.34 i en Martell amb 28.59 per 26.43 de la Sònia Benítez i, per últim, l´Alex Fuertes arribà a 26.50 a la jevelina juvenil.

L´ATLETA DEL CAC MANOLO REAL AL CAMPIONAT DE CATALUNYA D´ULTRADISTÀNCIES
El passat cap de setmana es va celebrar el Primer Campionat de Catalunya de Curses d Ultra Dist´`ancia i el marc elegit foren les muntanyes del Ripollès com el Puigmal , seguit del Bastiments y algún més per acabar amb el míticl Taga.
 
Manuel Real va participar a la categoría master (Entre 50 i 60 anys) y amb problemas físics va aconseguir acabar la prova que constava de 106 quilómetres amb 8.300 metres de desnivell positiu en 24 hores i 10 minuts.en setè lloc final . Setmana rera semana en Manel està fent curses de muntanya al voltant dels 100 quilòmetres i superant uns límits increíbles. Ànims Manolo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada