dilluns, 9 de juliol del 2012

XAVI PLANAS SEGON A LA XXXIII CURSA POPULAR DE TERRASSA

Aquest dissabte passat es va celebrar la XXXIII Cursa Popular de Terrassa amb motiu de la seva Festa Major amb un recorregut que tot sortint del centre a la Plaça Ricard Camí feia un circuit per les zones més emblemàtiques egarenques tot fent vuit durs quilòmetres i arribada a la Rambla. A la prova va destacar el fondista del CAC Xavi Planas que amb un temps de 26’57” va ser segon al final només superat per Albert Caballero i amb una participación de més de 1200 corredors. Un nou gran èxit del gran fondista del CAC ara ja quasi a la fi de la temporada.

EL CAC AL CAMPIONAT DE CATALUNYA JUVENIL
Aquest dissabte passat també es van celebrar els Campionats de Catalunya juvenils d´atletisme a l´aire lliure a les pistes de Lloret amb una important presencia d´atletes del CAC que havien acreditat la mínima exigida. El més destacat va ser el quart lloc final del llançament de javelina per la Maria Losada amb 27.81 a més del seu desè lloc en Martell amb 30.14. També va fer una gran marca en salt de perxa Alex Garcia que assolí el cinquè lloc final amb 3.80. També en javelina destacaren els nois i amb marca personal acabà Dani Benítez amb 43.13 i un sisè lloc final, mentre Marta Gibert acabava setena en perxa amb uns notables 2.45 i decena Andrea Bertran amb 2.05 i en sèries esquedava a 100m. tanques Patrícia Corral amb 18.98 i un fort Miquel Rojas en 400m. amb 54.20; marca personal i novè de Catalunya. Per últim, una lessió va deixar sense opcions al gran saltador d´alçada Guillem Arderius que feu tres nuls sobre 1.84.

BONES MARQUES DEL CAC AL TROIFEU CAPMANY
Al Serrahima a la quarta jornada del trofeo Capmany tornaren els  registres del CAC dimecres passat quan Jordi Graells feu marca de temporada en 3000 obstacles amb 10.29.21 , en 400m. també marca de Gerard Arderius amb55.69 , en 1500 m. Xavi Planas arribà en 4.12.83, per 12.03 de F. Fernández als 100m. i 30.42 de Maria Losada al Martell.

EL CAC AL CAMPIONAT D´ESPANYA DE VETERANS A AGUILAS
Aquest any la fortuna no va acompanyar al CAC als Campionats d´Espanya de veterans d´atletisme que es van disputar a Aguilas i així als 5000m el sots-campió d´Espanya Juan Moreno no va poder revalidar el titol i optà per l´abandonament de la prova després de quatre voltes i moltes molèsties d´un esguinç , Si assolí la condició de finalista Josep Permanyer a l´arribà cinquè als 400m. amb 1.17.44 , mentre la castellarenca Encarna Garcia (CA Vic) assolí el Campionat en 5000m amb uns bons 19.01.95 i Salva Arrabal acabà en 18.02.34.