dilluns, 24 d’abril del 2017

BONA ACTUACIÓ DEL CAC A LA 2ª JORNADA DE LLIGA A CASTELLAR

IMATGES

Fins a 35 atletes del CAC tant noies com nois van aportar molts punts per a què el CAC pogués quedar en sisena posició final, molt a prop del Rubí i superant al Mollet i al Canovelles en aquest grup D de la Lliga Catalana absoluta i a nivell oficiós dels 40 equips de tot Catalunya s' ha estat per davant d' uns quinze i per la jornada final s' hi pot arribar a un grup mitjà, molt millor que els darrers anys. 
Aquests resultats han estat gràcies a tots els atletes ; els que han fet molts punts, els que han sortit a competit fins i tot amb lessions i els que s' han sacrificat en proves que no eren les seves per tirar endavant l' equip. Va ser una gran pinya aquest diumenge passat el CAC.
A més , es va començar molt bé amb el triomf en llançament de martell de Joan Bea acompanyat a l' equip del seu pare (fet històric)  Josep Maria; també amb una marca espectacular de 13.24 a triple el guanyador fou Guillem Arderius acompanyat de Pol Garcia i en llargada la Laura Hernández  guanyava amb un potentíssim salt de 5.27 i acompanyada per l' Ariadna Guinart. Però, a més a més, un solvent Jordi Graells feia una molt bona cursa  als 3000 obstacles i  quedava segon amb 10.25.45 (rècord personal) i acompanyat del combatiu ultrarunner Txema Cañadas; continuant a perxa Roger Torras responia amb uns bons 3.90 acompanyat d' Eric Avellaneda, en pes complien la Saray Alarcon i la Mònica López com en javelina Emma Costa i Berta Miró o en disc Jonathan López i Josep Obrador, en 100m Marc Villanueva i Adrià Acuña, Júlia Gómez i N. López; per una altra banda en 400m cal destacar les dues nis; Anna Solano amb 1.04 i la també forta Laura López amb 1.10, mentre en nois participaven Alvarto de la Torre i Jordi Miró. Als 1500m responien Marc Garriga, Xavi Estebanell i la soferta veterana Sònia Molina; a les tanques curtes tant les noies (M. Fernández i A. Reig) com els nois (J. Gili i A. Vilalta) tingueren una actuació destacada i,  per últim, també tingueren una actuació digna als relleus sobretot les fèmines a prop del record CAC amb una quarta posició final. La lliga es el lloc que millor mesura la qualitat atlètica d' un club ja que s' ha de respondre en totes les especialitats i aques any el CAC l' està fent força , força bé!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada