dilluns, 1 de maig del 2017

LAURA VÍLCHEZ I JORDI MIRÓ GUANYEN LA 28ª MILLA URBANlA

LA MILLA URBANA AMB MÉS EDICIONS DE LA HISTÒRIA DE CATALUNYA I LA QUARTA DE L'ESTAT ESPANYOL


Com cada any l'1 de maig per la tarda Castellar del Vallès es va omplir d'atletisme popular amb la disputa de la 28ª Milla Urbana organitzada pel Club Atlètic Castellar i amb la col·laboració de l'ajuntament. Aquest any també s'ha fet el circuit amb sortida i arribada a la Plaça Major i passant pel Passeig Tolrà, carrer General Boadella i Centre. El circuit ha tornat a agradar força als participants que havien de realitzar tres voltes per fer els 1609 m.

Com sempre la milla esta adreçada a la promoció de l'esport a la Vila i amb una notable resposta de participació amb més de 200 inscrits, tot i ser  l' últim dia del pont del treball.
Els guanyadors absoluts van ser en categoria femenina la Laura Vílchez, durant molts anys primera de la prova  on també han estat primeres en categories l' Alba Reig en promeses, l' Ainhoa Roldán en cadets i la Yolanda Vilarraso en veteranes on segona ha estat la Verònica Moreno.En homes la lluita ha estat espectacular amb corredors de Terrassa i Sabadell, però a la fi han destacat els locals amb un esprint entre el primer sènior Jordi Miró i el primer veterà Rubén Jiménez fent front a uns fort Jordi Graells (2n sènior) un retrobat Xavi Planas (3r sènior) i un recuperat Jordi Jiménez (segon veterà)Altres guanyadors van ser en pre-benjamins Marc Soriano i en pre-benjamines la Noa Paredes. En benjamins Sergi Reyes  i benjamines la Ivette Ortuño.   En alevins una nova promesa del CAC Saul Corral i molt a prop d'ell en  Denis Vilarras oque prometen molt i en alevines la forta Laia Romero  darrera amb molta emprenta  Laia Arderius, en infantils un fortíssim Jan Casamada seguit de David Fernández .. En noies infantils una fantàstica Ainara Reyes seguida de Nicolle Castillo  i Paola Clermont.  I , per últim, en cadets un fort Abel Arrabal.

Cal esmentar que la prova popular cada cop té més nivell i en homes guanyà un gran atleta  Jordi Bejar i en dones Montse Rodríguez. A les 7:00 de la tarda l'alcalde Ignasi Giménez juntament amb el president del CAC Àngel Vilalta i el regidor d'esports Aleix Canalís feien l'entrega de premis en una nova milla que ha tornat a ser un nou èxit de promoció de l'esport a Castellar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada