dimarts, 1 de gener del 2019

Miriam Torres i Marc Otero guanyen el 9è cros solidari Sant Silvestre de Castellar del Vallès

D'esquerra a dreta: Jordi Graells, Marc Otero i Marc Garriga
D'esquerra a dreta: Ainhoa Roldán, Miriam Torres i Berta López
Malgrat estar envoltats de sant silvestres molt a prop de Castellar del Vallès (Sabadell, Sant Cugat, Barcelona, Sant Llorenç Savall, Mollet, Masnou, Lloret, etc) el dilluns passat 31 de desembre a les 17:00h, encara amb sol i bon temps, a les pistes municipals d'atletisme de Castellar del Vallès es va tornar a viure una bona cursa amb la novena edició de la cursa de Sant Silvestre de Castellar. 

Aquest cursa de 5km organitzada per l'ONG castellerenca ESCOAC i el CAC va congregar 90 incrits i força públic que van poder gaudir de l'ambient atlètic i esportiu popular en un acte que donava suport a les famílies desfavorides de Castellar, ja que els beneficis de la inscripció (2kg de menjar per corredor inscrit) serien per elles.

Des de la vessant esportiva cal dir que el circuit llarg era d'aproximadament 5 quilòmetres i consistia en fer 3 voltes a una part del circuit de cros. A la cursa de seguida es va veure que a nivell masculí hi hauria una lluita entre dos atletes del CAC, Marc Garriga i Jordi Graells i l'atleta de la JAS Marc Otero que no deixà temps a l'especulació i amb un ritme trepidant guanyà la cursa per quart any amb 15' 50", darrera d'ells uns forts Jordi Graells, segon i Marc Garriga, tercer. A l'apartat femení la guanyadora va ser l'atleta castellarenca Miriam Torres, en molt bona forma, tot seguida d'Ainhoa Roldán, cada cop més forta com la tercera, la Berta López totes tres del CAC. A més es veieren molts atletes corrents de valent com Dani Castellanos, Ivan Castellanos, Oscar Bertrán, Martí Bertran, Josep Agell, Jaume Calvet, Mohamed Al Assad, Paola Clermont, Gervasio Garcia, Dani Garcia, Ignasi Giménez, etc. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada