diumenge, 27 de gener del 2019

Xavi Planas i Josep Obrador sots-campions de Catalunya

Xavi Planas sots-campió de Catalunya de 5Km



Xavi Planas competint al campionat de Catalunya de 5 km a Terrassa
A Terrassa s'ha celebrat aquest diumenge el Campionat de 5Km en ruta i a la prova de màster l'atleta del CAC Xavi Planas ha estat segon de Catalunya amb 16'13" un nou gran èxit després d'un mes lesionat. En la prova també hi han participat històrics i històriques veteranes del CAC com Anna Martí, Anna Gil, Anna Olivé, Àngels Lozano i Benjamí Benedicto.


Carlos Sánchez competint a Terrassa

Josep Obrador sots-campió de Catalunya de marxa


En marxa també segueixen els grans èxits pels veterans del CAC i aquest diumenge passat al Campionat de Catalunya de marxa en ruta màster sobre una distància de 5km Josep Obrador ha estat segon amb un gran registre de 25'29" tornant per fi a aconseguir un títol oficial a nivell català.

Josep Obrador en el segon lloc del pòdium
En el campionat de Catalunya de pista coberta, Laura Hernández 5ena en categoria SUB 23 i Àngel Vilalta 12è absolut.

A Sabadell als Campionats absoluts d'atletisme en pista coberta  en llargada Laura Hernández promesa (SUB23) ha estat en un fantàstic 5è lloc amb 5.16, aconseguint així un nou récord pel CAC, mentre que a la prova de 60 metres tanques un fort Àngel Vilalta ha estat dotzè absolut amb 8.88 (amb 8.79 en sèries).


Àngel Vilalta als 60m.t
Àngel Vilalta a la cursa de 60mt

Chema Cañadas guanya el cros de Vidreres

Continuen els èxits del gran fondista del CAC Chema Cañadas al circuit gironí de cros i en aquest cas ha estat el primer al 30è cros de Vidreres a la categoria de Master A. Ja és el tercer que guanya la present temporada. 

Chema Cañadas en el primer lloc del pòdium

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada