diumenge, 3 de febrer del 2019

Els veterans del CAC marquen l'inici del febrer amb grans resultats

JOSEP OBRADOR CAMPIÓ DE CATALUNYA DE MARXA EN RUTA MÀSTER

Aquest dissabte s'ha celebrat el XXVII Gran Premi Vila de Viladecans de marxaque coincidia amb el Campionat de Catalunya de marxa en ruta màster per a la distància de 10 km.

En la seva participació com a representant del CAC, Josep Obrador ha aconseguit proclamar-se campió de Catalunya a la categoria sub 45, amb un temps de 51'34".

EL CAC 13È AL CAMPIONAT DE CATALUNYA PER EQUIPS MÀSTERS

També aquest dissabte, a la pista coberta de Sabadell, el CAC ha participat al Campionat de Catalunya per clubs veteranson ha finalitzat 13è, i amb l'objectiu de presentar un equip complet en el què puntuessin tot els membres.

Entre totes les actuacions, destaquen les de Chema Cañadas als 3000m, Mohamed El Athad als 400m, Jordi Saperas als 60 mllXavi López als 800m i al concurs d'alçada, Joan Bea al pes, Xavier Estebanell a la llargada, Dani Pinosa al la prova de relleus, Jonathan López al triple salt i a la perxa, Xavier Planas i Dani Castellanos; tots obtenint grans resultats a les seves respectives proves.

XAVIER ESTEBANELL 4T AL CROSS DE JUNEDA

Després de participar a la jornada de pista coberta dissabte a la tarda, el veterà Xavier Estebanell va disputar diumenge al matí el 33è Cros Intercomarcal Vila de Juneda.Tot i les desfavorables condicions del circuit, el castellarenc va resultar 4t en la seva cursa, donant al CAC un altre podi més.

Xavier Estebanell al cross de Juneda
Josep Obrador al Campionat de marxa en ruta

1 comentari:

  1. El Xavier Estebanell era un jove promesa que ha a conseguit seguir amb el seu somni d’arribar sempre a la meta sent el millor

    ResponElimina