dilluns, 15 de maig del 2017

EL CAC ALS CAMPIONATS DE CATALUNYA DE PROMOCIÓ PER EQUIPS. ELS INFANTILS NOVENS

Aquest dissabte passat s' ha celebrat a El Prat els Campionats de Catalunya per equips infantils i alevins. Aquesta competició on s' ha depresentar un atleta per prva expressa el nivell qualitat i quantitat d' atletes de cada club. Doncs bé, on li va sortir molt bé al CAC va ser amb els infantils masculins on acabaren novens  amb bons llocs de Jan Casamada als 600m. on arribà segon, d' Alex Fernández a alçada amb el mateix lloc o el quart d' Oleguer Martínez a disc o Arnau Obrador amb molt bona cursa als 3000 marxa on feu cinquè i acompanyats pels Mérida, Paredes, H. Garcia, D. Fernández, Mitjavila i Salerno.
Les noies infantils acabaren dinovenes amb alguna baixa d' ultima hora i totes molt lluitadores; destaca el prometor salt d' Anna Parada a llargada: 4,30 que la va portar al sisè lloc final i acomapnyada per J. Muñoz, J. Alvarez, C. Alarcon, P. Clermon, A. Montes, P. Pi , C. Fernández i E. Turull.
Els alevins i alevines al matí tingueren menys sort i més baixes tot i el bon lloc de Laia Arderius en alçada acant  quart amb uns bons 1.23 i acomanyada de G. Paul, X. Avellandea, L. Ribera, G. Jiménez i i L. Martínez; mentre de nois participaren A. Alacide, E. Sánchez, D. Llobet, M. Bertran, R. Molins, V. Biserov, i E. Saumell.