dimecres, 10 de maig del 2017

El CAC tercer al grup D de la copa catalana de clubs.

LES IMATGES

La copa catalana de clubs ha acabat aquest diumenge passat a Mollet amb el CAC al grup D acabant amb la següent puntuació:
1er: Andorra 132p.
2n: Penedès: 131 p.
3r CAC: 126p.
4art : Mollet 123p.
5è Canovelles 99p.
6è Vilanova 80p.

Un resultat a la fi un pèl inferior al mostrat a les partcipcions anteriors que el donaven com a favorit per a guanyar el campionat. La falta de participants en algunes proves ha donat aquesta conseqüència; en part un resultat molt correcte, en part de reflexió si haguerem tingut....
Pas a pas, podem començar en la bona marca personal del juvenil Marc Garriga en 5000m (16.36.70) o un gran Jordi Graells a 3000m obstacles amb 10.21.15, o el primer lloc destacat d' Àngel Vilalta en 110m. tanques o el segon de Roger Torras a perxa o Anna Solano a disc o Emma Costa o Guillem Arderius a alçada o Maya Fernández a perxa o Josep Obrador a marxa o Laura Hernández a llargada ; els tercers llocs dels migfondistes Jordi Miró i Jordi Jiménez  o el javelinista Jonathan López o l' Ariadna Guinart a triple o l' Alba Reig a tanques o el llançador de pes Marc Villanueva o les esforçades del 4x400m. mentre la resta completaren un bon equips: J.M. Bea, A. Mari, M.C. Escobar, E. Homet, A. Borthy, B. Miró, M. López, A. Roldán, G. Garcia, A. de la Torre i G. Arderius i A. Acuña..
Si l' any que ve s' aconsegueix representants del CAC a totes les proves s' arribarà molt més lluny.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada