dilluns, 9 de setembre del 2024

Ja Disponible l'Àlbum de Fotografies de la Cursa Popular Ciutat de Castellar 2024!



Estem emocionats d'anunciar que l'àlbum de fotografies de la Cursa Popular Ciutat de Castellar 2024 ja està disponible! El passat 7 de setembre, els carrers de Castellar del Vallès es van omplir de corredors, entusiasme i un gran esperit esportiu. Ara, tens l'oportunitat de reviure tots aquells moments especials gràcies a l'àlbum de fotos que hem preparat.

Des de la sortida a la plaça Major fins a l'arribada final, el nostre equip de fotografia ha capturat tots els instants més destacats de la jornada. Podràs trobar imatges dels corredors, dels més petits en les curses infantils, així com del públic que va animar en tot moment.

Com accedir a l'àlbum?
És molt senzill! Només has de seguir el següent enllaç:

Des d'allà podràs veure totes les fotografies i descarregar aquelles que més t'agradin.

Comparteix els teus moments!
Ens encantarà veure les fotos que més t'han agradat. No oblidis etiquetar-nos a les xarxes socials amb el hashtag #CursaCastellar2024 i compartir els teus millors moments amb la comunitat!

Gràcies a tots els participants, voluntaris i assistents per fer d’aquesta edició de la Cursa Popular Ciutat de Castellar un èxit. 

Ja estem desitjant veure-us a la pròxima!

dissabte, 7 de setembre del 2024

Una Festa Inclusiva per a Totes les Edats

Aquest dissabte, Castellar del Vallès ha estat l'escenari d'una jornada esportiva plena d'emoció i inclusió amb la celebració de la 40a edició de la Cursa Ciutat de Castellar. Aquest esdeveniment, amb una llarga tradició, ha destacat novament per la seva aposta per la diversitat i l'esport per a tothom, amb especial atenció a les curses adaptades i inclusives.

L'esport ha demostrat, una vegada més, ser un canal per fomentar la cohesió social i la inclusió. La cursa d'aquest any ha posat èmfasi en oferir espais per a participants de diferents capacitats, consolidant-se com un referent d'esport accessible i inclusiu.

Els més joves han començat la festa esportiva amb una gran energia i entusiasme. La cursa dels petits, que ha comptat amb un total de 64 participants, ha estat un moment entranyable per a les famílies i el públic que ha seguit amb atenció els petits corredors. L'ambient era d'il·lusió, amb nens i nenes que han demostrat el seu esperit competitiu però, sobretot, les ganes de gaudir d'una jornada esportiva.

Els joves han continuat la jornada amb la cursa de mitjans, on 22 corredors han creuat la línia d'arribada. Tot i que el nombre de participants ha estat més reduït, l'esforç i el compromís d'aquests atletes ha estat digne d'admirar. Aquest grup ha demostrat que l'esport no té límits d'edat i que cadascú pot trobar el seu espai per competir i millorar.

Finalment, la cursa de grans ha estat el punt àlgid de la jornada, amb un total de 111 participants. Els corredors, de diferents nivells i experiències, han omplert els carrers de Castellar amb el seu esforç i dedicació, creant un ambient festiu i ple de camaraderia. Aquesta cursa ha demostrat que, malgrat els reptes personals de cadascú, el compromís amb l'esport i la superació són valors compartits per tots els corredors.

La 40a edició de la Cursa Ciutat de Castellar ha estat un èxit rotund, tant en participació com en l'ambient de convivència i inclusió que s'ha viscut al llarg de la tarda. Les curses adaptades, inclusives i per a totes les edats han confirmat la importància de l'esport com a eina de transformació social. Castellar del Vallès ha estat, una vegada més, l'epicentre de l'esport inclusiu, on tothom, des dels més petits fins als més grans, ha tingut el seu moment per brillar.

Ens quedem amb la sensació d'haver viscut una jornada especial, amb el desig de seguir fent créixer aquest esdeveniment en properes edicions. Felicitats a tots els participants!

Resultats cursa 2024

- Cursa petits

- Cursa mitjans

- Cursa grans