INTRODUCCIÓ

Per informació: 
El telèfon d’informació 93 7147354
E-mail: cacastellar@gmail.com

Horaris de secretaria:
Dilluns, dimecres i divendres de 19:00 a 21:00
Dimarts i dijous de 18:30 a 20:30


El CLUB ATLÈTIC CASTELLAR és una entitat sense ànim de lucre, esportiva i social iniciada el 1974 amb el nom "Associació de Pares del Col·legi El Casal", després el 1978 com a Club Atlètic "El Casal" i finalment el setembre de 1983 amb l'actual nom: "Club Atlètic Castellar".

Aquesta entitat es dedica a fomentar l'atletisme de base i l'atletisme d'alta competició a través de l'escola d'Atletisme, dels grups d'entrenament de categories superiors i de l'organització o col·laboració de grans competicions atlètiques.

OBJECTIUS:

Formar persones a través dels valors que fomenta la pràctica de l'atletisme.

Educar esportiva i humanament els nens i nenes de les categories de promoció tenint molt present que no se'ls prepara exclusivament per competir, és a dir l'objectiu del Club és formar persones a través dels valors que fomenta la pràctica de l'atletisme.

Una de les tasques més representatives de la nostra entitat és L'ESCOLA D'ATLETISME, on no només es formen els futurs i futures atletes, sinó que s'intenta fer créixer els nens i nenes com a persones, amb civisme, compromís i responsabilitat individual i col·lectiva.

El club disposa d'unes instal·lacions d'elit i d'entrenadors i entrenadores de primer nivell; de manera que cobrim totes les especialitats pròpies de l'atletisme en totes les categories, començant per l'escola fins arribar als veterans.

Algunes de les competicions que ens han ajudat a créixer com a entitat i a ser reconeguts arreu són: El Memorial Pere Hernàndez, la Cursa Popular de Castellar, La cursa de Togores, La Corriols del Vallès ,  la Milla Urbana de Castellar (la de més edicions de tot Catalunya)  la Sant Silvestre solidària del 31 de desembre.