dilluns, 19 de febrer del 2007

SERGI VELLIDO CAMPIÓ DE CATALUNYA DE 3000 METRES.

Es van realitzar el dissabte passat a Vilafranca del Penedès els campionats de Catalunya d’atletisme en pista Roberta a la categoria cadet. A ell havien accedit amb mínimes alguns atletes del Club Atlètic Castellar. D’aquests el més destacat és la consecució del campionat de Catalunya a la prova de 3000metres de Sergi Vellido amb la millor marca catalana de l’any de 9.24.44 que li dóna bitllet per participar als propers Campionats d’Espanya cadets a Zaragoza. Les grans gestes no van quedar redundes al fondista del CAC i a la prova de llançament de pes Aitor Ríos que no entrava en els pronòstics i es presentava amb una marca de tot just 10metres va enviar la bola fins a uns fantàstics 11.73 que li feien superar la majoria d’atletes i assolir la medalla de bronze catalana. També participar a 60m. tanques A. Vilalta eliminat en sèries amb 10.57 i Sandra González amb el mateix resultat amb 10.45. Aquesta atleta també ha assolit un bon cinquè lloc final a SALT de perxa amb 2.20, mentre A. Bayo ha estat sisena amb 2.05 que a la vegada ha quedat onzena d’alçada amb 1.25.