dimecres, 11 d’abril del 2007

8 EQUIPS DEL CAC ES CLASSIFIQUEN PER LA FINAL CATALANA DE RELLEUS

A Calella de la Costa es va celebrar el dissabte 31 de març la fase prèvia al Campionat de Catalunya d’atletisme de promoció en la modalitat de curses de relleus. A ella podien accedir tots els equips catalans i els vuit o setze millor classificats, en funció de la prova, accedien a les finals que es realitzaran precisament aquest dissabte a les nostres instal•lacions atlètiques de Castellar del Vallès. El resultat pel que respecta a la participació del Club Atlètic Castellar cal analitzar-lo com molt positiu ja que, per una banda es van poder presentar equips en totes les proves, fins i tot amb equips B i, per una altra banda, vuit d’aquest equips es van poder classificar per les finals assolint el repte de passar una criba força complicada i en alguns casos amb places de pòdiums. Començant pels alevins, l’equip masculí format per Losada, Benitez, Torrents i Arderius quedaren tercers del 4x80m. amb 37.8 , mentre en 3x600m. Torrents, Benítez i Arderius amb 6.13.6 van quedar quarts i, a més, van fer record CAC. Cal esmentar la fulgurant actuació del nou vingut Dani Benítez que en un mes que porta fent atletisme ha assolit tres records del CAC dels difícils amb més de cent registres i trenta anys d’història. Les noies alevines també es van comportar molt bé i Catalan, Corral, Gubert i Bella assoliren classificar-se per la final de 4x60m amb 39.7. Cal dir que s’han quedat molt a proa també del rècord CAC. No van tenir tanta sort al 3x600m i Mata, Gubert i Bella foren eliminades amb 7.07.8 Passant als infantils, les noies Froilan, Torrents, Catalan i López es classificaren al 4x80m amb 46.9 , però no al 4x200m. amb Catalan, Arrabal, Carré i Carballo amb 2.05.9. En nois, un rapidíssim 4x80m amb Escolano, B. Vidal, A. Garcia i JC. Vidal amb 44.1 quedaren segons catalans a l’igual que al 4x200m. amb Fernandez, D. Garcia, A. Garcia i J.C. Vidal amb 1.57.0. Moltes esperances per la final. En noies cadets un molt bo vuitè lloc de González, Vivas, Navarro i Bayo al 4x100 amb 55.6 per 1.06.7 de Pedreira, Froilan, Garcia i Benítez. Mentre foren eliminades en 4x300m Arrabal, Vivas, Navarro i Ropero amb 3.18.7. E nois cadets , bona classificació amb 10è lloc al 4x100 m. de Mena, Cabello, Vilalta i Rios amb 51.5, per 55.0 de Mulas, Vilalta, Gili i Corral, mentre al 4x300m no pogueren passar a la final Mulas, Mena, Vilalta i Ríos amb 3.00.7