dilluns, 25 de febrer del 2008

EL CAC CAMPIÓ DE CATALUNYA DE RELLEUS INFANTILS. PÒDIUMS TAMBÉ DE G. ESCOLANO, M. VELA I L’EQUIP DE RELLEUS JUVENIL

El cap de setmana passat a Vilafranca en jornades maratonianes de matí i tarda tant dissabte com diumenge es van celebrar els Campionats de Catalunya en pista coberta per les categories infantil, cadet i juvenil. A aquests campionats el CAC va poder participar amb un bon grup d’atletes que s’havien classificat per trobar-se entre els dotze primers catalans del rànquing d’aquest hivern. Els primers que van competir van ser els infantils i el major èxit va venir a la darrera prova; els 4x200 metres on A. Garcia, D. Benítez, G. Arderius i G. Escolano van fer una cursa de gran nivell de principi a fi i guanyaren amb gran solvència i una molt bona marca de 4x200m. Felicitacions campions. A més , al matí també es visqueren moments de gran emoció especialment a la prova dels 1000 metres quan faltant una volta el corredor del CAC G. Escolano trobant-se en cinquena posició va fer una progressió increïble que li va portar al darrer metre a assolir la medalla de bronze amb 3.10.82. Altres que ho van fer molt bé van ser Marc Martin que acabà sisè a la final dels 60m amb 8.48 i un quart lloc al triple amb uns fantàstics 9.59 que totes dues signifiquen nous rècords del CAC. També molt bones prestacions de Guillem Arderius a l’alçada que feu 7è amb 1.33, d’Alex Garcia que feu sisè a perxa amb 2.05 però lluny de la seva marca que l’hagués portat a pòdium (cal dir que acabava de fer el relleu quan li tocà tornar a saltar), de Dani Benítez que acabà setè a pes amb 8.26 en la seva primera incursió a la categoria i de noies la Mireia Bella quedà setena en alçada amb 1.26, la Maria Benedicto novena en pes amb 8.45 i eliminada en semifinals als 60m amb 9.08, l´ Anna Catalan 10ena en perxa amb 1.40 i la Judith Torrents 12ena en triple amb 8.09.A partir de la tarda va ser el torn dels cadets i juvenils i la primera gran alegria vingué del pòdium de Marc Vela a la perxa amb 3.40 que li suposà la medalla de bronze , nou rècord del CAC i un progrés constant d’un noi cada cop més fort. A més en setena posició amb uns grans 3.10 acabà Bru Vidal. Altres de molt nivell van ser els resultats de pes amb Aitor Ríos que quedà cinquè amb 11.86 en una prova enormement competitiva i Àngel Vilalta en igual posició en alçada amb 1.67. Tots dos nous rècords CAC. El diumenge a les curses es veié A. Mena en 300m amb 42.20 eliminat en sèries a l’igual que V. Candela en 60m. Amb 7.52, també als 600m quedaren fora de la final per poc M. Gamero amb 1.37.25 i D. Garcia amb 1.38.63, mentre Albert Moreno donava una nova alegria quan es classificava per la final de 400m amb 52.14 que li atorgava la mínima per a participar en els propers Campionats d’Espanya a Donosti. A la final també feu quart amb 52.43. La següent participació de la tarda va ser als 3000 m. on la Laia Catalan es va superar i va poder ser setena amb la millor marca personal de la temporada en 12.04.80, després als 3000 juvenils va tornar a la competició Sergi Vellido amb el bon resultat de 9.36.59 tot acabant quart , un altre, mentre un també recuperat Gerard Tena arribava setè amb 10.16.14. Mentrestant es realitzaven diferents concursos i a perxa Alexandra Bayo feia setena amb 2.70 i mínima per a Donosti, Gerard Arderius feia setè a alçada amb problemes físics i una marca d´1.63 empatat amb el tercer, però amb més nuls, per últim Marçal Benedicto tornava a fer al pes el mateix resultats de molts del CAC en aquest cap de setmana: quart amb una millor marca personal de 10.68 molt a prop del pòdium. Llàstima. Per últim a la prova dels 4x200 metres juvenils en una cursa espectacular els V. Candela, M. Gómez, D. Gómez i A. Moreno el feien molt bé i amb 1.35.31 assolien la medalla de bronze.