diumenge, 26 d’octubre del 2008

EL CAC A LA MARATÓ DE MUNTANYA DE SANT LLORENÇ SAVALL

La marató de muntanya de Sant Llorenç Savall ha arribat a la dotzena edició augmentant encara més les dificultats orogràfiques del circuit amb una pujada i baixada a La Mola inclosa.
Així aquest diumenge passat amb un bon temps acompanyant van ser al voltant de cinc-cents els corredors que van afrontar alguna de les proves que es van ralitzar durant el matí. De la pròpiament marató de 42195 metres pel CAC va participar la Montse Bergadà que amb 4h55´51” va ser la primera de les corredores veteranes en trepitjar la línia d´arribada, mentre en homes del CAC corregué Josep Agell que feu 5.15.54. A la mitja marató estigué l´Oriol Sagrera en 2h30´12 i en Martí Llobet en 2h35’23, mentre que a la cursa de Sant Jaume sobre 10km hi hagué el triomf del CAC a les júniors amb la Mònica Còrdoba amb 53.53, tot seguida per altres dues del CAC: Laia Catalan i Maria Lorente, en sèniors la quarta fou la també del CAC Laura Vílchez amb 53.12, mentre en les dues caetgories de veteranes les campiones també van ser del CAC amb l´Anna Gil en 58.19 i l´Anna Martí en 1h2´13, mentre en homes cal destacar el meritori triomf del júnior Albert Vidal amb el bon temps de 39.58, mentre en sèniors hi hagué el sete lloc de Lluís Garcia (41.18) i darrera Xavi Gual (44.06) i Xavi Olivé (49.21)