dissabte, 20 de desembre del 2008

EL CAC AL CINQUÈ CROS ESCOLAR


El 20 de desembre s´hi va celebrar a Sant Quirze el V Cros escolar aen un circuit de gespa que ha estat el més qualificat de la temporada malgrat la menor assistència de participants degut a la coïncidència amb les dates vacacionals.

Pel que respecta als corredors del CAC començant pels més grans de cadets només participà G. Castilla que acabà vuitè.

D´Ifantils en una cursa d´infart Jordi Torrents acabà segon al ser batut en un emocionant esprint mentre darrera arribaven J. Losada 6è, D, Benitez 7è, P.Torrents 8è, D. Marí 10èD. Manchado 13è i R. Rusiñol 14è, mentre de noies Aina Mata en una cursa de menys a més acabà segona i darrera M. Ventura 8a, M. Bella 9a i M. Benedicto 10a.

D´alevins el més ràpid fou D. Cabello 3r, 4at V. Navarro, 6è I. Guillen, 7è A. De la Torre, 8è E. Del Pino, 9è M. Rusiñol i 11è A. Mata , mentre d´alevines la Sarai Alarcon feu la quarta i derrera M. Fernandez 5sa, L. Font 9a, G. Timoneda 10a, , A. Guinart 11a i L. Hernández 12a. En aquest últim cros de l'any, els benjamins i prebenjamins del Club Atlètic Castellar es varen acomiadar de l'any amb molt bons resultats.

Dels nois benjamins en Suriol Avellaneda va arribar en 7a posició, el seguí Anatolí 13è, Pol García 21è i Alex Eguia 22è.

De les noies benjamines Judith Viñas fou 3a, en 4a posició Aina Domingo i 6a Aina Muñoz, seguida de Alba Pascual en 7è lloc i Laura Miralles 8a.

Els prebenjamins també van demostrar molt bon nivell. En Eric Avellaneda va arribar en 3er lloc, seguit d' Abel Arrabal en 6a posició i Bernat Pizarra 9è.

I, per acabar, les prebenjamines amb Alba Eguia al capdavant en 4rt lloc i Txell Pascual 8a.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada