diumenge, 25 de gener del 2009

EL CAC CLASSIFICA DOS EQUIPS PER LES FINALS DE CATALUNYA DE RELLEUS

En aquest accidentat cap de setmana passat on les fortes ventades van fer suspendre una part notable de les activitats atlètiques (Cros de Barberà, cros de Rubí, controls de Vilafranca, etc.) el més destacat va ser la participació de sis equips del CAC en la jornada prèvia als Campionats de Catalunya de relleus en pista coberta, tots en l´especialitat de 4x200m.
D´aquests han estat dos els que han classificat la qual cosa és d´un enorme mèrit perquè només passaven sis i en algunes competicions s´hi van presentar més de 45 clubs amb més de 500 atletes el matí del diumenge passat a Vilafranca. Els que van passar del CAC van ser els cadets masculins en tercera posició i amb serioses aspiracions a medalla format per Dani Garcia, German Escolano, Francesc Fernández Sagrera i Marc Martin amb 1.46.20, mentre sisens i també a la final els infantils masculins amb Pau Torrents, Guillem Arderius, Dani Benítez i Joan Losada amb 2.00.42, mentre el CAC B d´infantils quedà eliminat amb Jordi Torrents, Albert Marí, Josep Barrios i David Manchado amb 2.11.24, al igual de les fèmines que acabarem 22enes amb Aina Mata, Ivette Danés, Mireia Bella i Maria Benedicto amb 2.10.77. També quedaren fora de la final les cadets (A., Roca, I. Sánchez, M. Bayo i Sara López) amb bona marca de 1.58.63 i pels pèls al ser vuitenes. Per últim és molt valora ble el desè lloc final dels juvenils (Gerard Arderius, Adrià Mena, Raúl Mulas i Marc Gili) amb bon temps de 1.46.27 i moltes baixes a l´equip del CAC.
A més també s´hi realitzaren alguns controls on participaren atletes del CAC com els júniors Carlos Llunell i Dani Gómez que realitzaren respectivament 7.89 i 7.82 als 60m llisos , mentre l´Alexandra Bayo tornà a fer una bona marca en salt de perxa al realitzar 3.00

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada