diumenge, 31 de maig del 2009

IVAN ALBA SISÈ DE CATALUNYA EN JAVELINA AMB RECORD CASTELLARENC. ALEXANDRA BAYO FINALISTA EN PERXA

A Palafrugell aquest cap de setmana passat s´ha celebrat el Campionat de Catalunya absolut d´atletisme amb una notable presència fora de concurs d´atletes estrangers que han donat un gran nivell en tots els Campionats visquent-se en terres de l´Ampordà dels millors moments del millor atletisme català de l´any.
Testimonis i partícips d´aquests fets han estat dos atletes del CAC que havien assolit les exigides mínimes de participació i que l´han fet d’allò més bé.
Començant per les noies, l´atleta del CAC Alexandra Bayo ha estat la vuitena a la final absoluta de salt de perxa amb 2.90 metres i que després de més d´una lesió la tornen a col·locar a un gran nivell.
Continuant pels nois cal fer referència al llançament de javelina on Ivan Alba ha tornat a fer rècord del CAC i de Castellar del Vallès amb uns espectaculars 53.68 que el van portar al sisè lloc absolut de Catalunya i tenint present que tots els competidors li superaven en un bon nombre d´anys cal valorar molt alt aquest gran llançament d´aquest noi de 19 anys amb ja molts anys de practica atlètica.
Cal dir, a més, que ja és la cinquena vegada que bat el rècord absolut de javelina de la Vila en una millora silenciosa i constant .
El proper objectiu de l´Ivan han d´èsser els Campionats d’Espanya promeses amb molt bones expectatives.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada