diumenge, 12 de juliol del 2009

BONA ACTUACIÓ DEL CAC LAS CAMPIONATS D´ESPANYA JUNIORS A MALLORCA


Aquest darrer cap de setmana s´han disputat a la localitat mallorquina de Calvià els Campionats d´Espanya d´atletisme júniors que amb comptat amb participació del CAC ja que alguns atletes havien assolit les exigents mínimes.

El resultat cal considerar-lo molt positiu malgrat l´adversitat de les lesions.

El millor ha estat el sisè lloc final a la decatló per part d´Aitor Villar amb un enorme equilibri en les deu proves destacant el seu tercer lloc a salt d´alçada amb 1.83 al qual s´afegeix uns bons 6.17 de llargada i un total en punt de 5261 que significa un nou rècord del CAC. A més, Aitor no estava sol ja que competia també un altre del CAC, i company d´entrenament, es tractava de Marc Gómez que ha quedat novè d´Espanya amb 4804 punts i destacant en perxa (3.30) i 100 metres (12.33).

Cal dir que aquests atletes són un bon exemple de l´aparició d´esportistes decatlonians dins del Club Atlètic Castellar en una difícil i tècnica disciplina que està creant escola a la Vila.

La mala sort vingué amb la lesió d´Albert Moreno que no pogué competir als 200 metres i , en conseqüència, va ser baixa al relleu que quedà setè als 4x100 metres amb 46.36 (A. Villar, Dani Gómez, Marc Gómez i Víctor Candela ) .

Tot tenir present que és el primer any en la categoria cal considerar una projecció de futur molt interessant.


Felicitacions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada