dilluns, 2 de novembre del 2009

SERGI VELLIDO PRIMER PER CATEGORIA EN LA PUJADA I BAIXADA A GUANTA

Aquest diumenge passat s´ha celebrat a Sentmenat la XXIV Pujada i Baixada a Guanta organitzada pel Club Atlètic Sentmenat i l´Ajuntament de la veïna localitat.
Aquesta ha estat una edició molt més tranquil.la que la de l´any passat amb pluges terribles mentre aquest cop el temps ha acompanyat a acórrer amb condicions als set-cents participants sobre una distància de 12,3 km amb sortida a la Riera de Sentmenat i pas pel Castell, Can Fruitós, Guanta i baixada per Can Padró, Can Vinyals, Can Ramoneda i Can Palau fins la tradicional arribada a la Plaça de la Vila.
Com cada any hi ha hagut presència d´atletes del Club Atlètic Castellar tot destacant la bona actuació del junior Sergi Vellido que en la seva segona participació a la prova i en una distància tan llarga ha demostrat les seves grans condicions com a fondista al ser primer de la seva categoria i una distingida setena posició final absoluta amb un temps de 44.44. que és una marca de gran nivell en el circuit de Guanta ja en termes absoluts.
Darrera d´en Sergi han aparegut altres del CAC a les primeres posicions així David Jaen ha estat divuitè amb 46.41 i tot seguit d´ell en Josep Margalef ha estat dinovè amb 46.49.
En quant a les fèmines cal esmentar la Montse Bergadà que després que la setmana passada assolís el primer lloc absolut a la mitja marató de muntanya de Sant Llorenç Savall no s´ha volgut perdre la tradicional Guanta i ha estat la segona veterana amb 59.36.
Altres participants del CAC han estat Lluís Garcia amb 47.56, Marc Gamero en 54.05, Àngel Cortés amb 57.20, Josep Pons en 57.31, Vicenç Muñoz en 58.02, Manel Corral en 58.19, Francesc Rovira amb 58.58 i Gervasi Garcia en 1.3.44. Amb aquests resultats el CAC ha assolit un meritori tercer lloc per equips.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada