dimecres, 23 de juny del 2010

ANGEL VILALTA OR I SERGI VELLIDO PLATA ALS CAMPIONATS DE CATALUNYA D´ATLETISME JÚNIOR

Al Serrahima barceloní el diumenge passat es van viure moments de gran brillantor de l´atletisme a la disputa dels campionats de Catalunya juniors i promeses amb una bona presència d’atletes del CAC. El més destacat ha estat el primer lloc a la prova de salt d´alçada d´Àngel Vilalta amb 1.89 que referma el seu ja campionat fet en pista coberta aquest mateix any. També és molt meritori el segon lloc de Sergi Vellido als 5000m. amb 16.25 .32 en una cursa angoixant amb el vent en contra. La resta no arribaren a pòdium però tots estigueren molt bé com Albert Moreno amb millor marca personal en 100m. d´11.00 i un quart lloc a la final amb 10.87 , però excessiu vent a favor que anul•la la gran marca. Mai un castellarenc havia estat tan ràpid com l´Albert. A més estigué acompanyat en sèries per Dani Gómez (11.86) i Marc Gómez (11.89) que no accediren a la final. També rècord CAC juvenil i setè lloc final per a Marc Gil al salt de perxa amb 3.85 . Es tracta d´una excel•lent marca en perxa que és la segona en la història de Castellar darrera dels 4.40 del campió d´Espanya Marc Vela. També molt valuós els 3.10 en perxa femení d´Alexandra Bayo amb problemes físics, el cinquè lloc de Mònica Córdoba als 1500m amb 5.34.85 i els 26.28 de Sònia Benítez a martell i sisè lloc final.
A més a més a la prova final dels relleus 4x100 júniors es va viure una escena estremidora quan un CAC espectacular volava sobre el tartà i tant el primer rellevista, Candela, com el segon, Moreno, com el tercer, Dani Gómez i els inicis del quart, Marc Gómez, treia més de trenta metres al segon classificat i anava a fer una marca estratosfèrica quan una estrebada muscular envia al terra de manera violenta a Marc Gómez i quedaven desqualificats i un silenci sepulcral presagiava una greu lesió de l´atleta castellarenc que a la fi resultà un ensurt. Llàstima i ànims.
A la mateixes pistes mentrestant es va celebrar un control de combinades juvenils on Marçal Benedicto amb 3950 punts ha presentat credencial per la seva possible incursió a la selecció catalana als propers campionats d´Espanya a Nerja.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada