dilluns, 5 de juliol del 2010

A. BAYO, A. VILALTA I A. MORENO FINALISTES ALS CAMPIONATS D´ESPANYA A CASTELLÓ

Els Campionats d´Espanya d´atletisme juniors celebrats a Castelló aquest cap de setmana passat han tingut presència de molt nivell del CAC amb tres atletes amb una excel.lent actuació començant per l´Alexandra Bayo que al salt de perxa ha estat quarta d´Espanya amb 3.20 i només ha perdut el pòdium per un nul més. Gran actuació com la d´Albert Moreno que en semifinals de 100m. realitzava uns prodigiosos 10.90 , la millor marca elèctrica en la història de Castellar en 100m, i en la final acabà sisè amb 11.04.
Per últim Angel Vilalta realitzà una grans 5215 punts en decatló que li van portar al sisè lloc final amb grans marques a llargada (6.27), alçada (1.87), 110t. (16.29) i perxa (3.50). Tenint present que és el seu primer any a la categoria les expectatives de progrés són molt esperançadores.
Felicitacions a aquests tres grans campions de l´atletisme de Castellar i un record per altres decatletes amb grans marques com Aitor Villar i Mar Gómez que l´infortuni de les lesions els han desviat d´aquesta gran cita que tenien a Castelló.
Ànims.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada