dimecres, 20 d’octubre del 2010

XAVI PLANAS SEGON A LA CURSA DEL CLUB NATACIÓ SABADELL.

Una de les curses més prestigiosa de la temporada atlètica de fons catalana es va disputar diumenge passat a la veïna localitat de Sabadell.
Es tractava de la XX edició de la cursa de 10km. Del Club Natació Sabadell amb sortida i arribada a la Gran Via després de fer un circuit per les zones més neuràlgiques sabadellenques no exent d´una certa duresa a la qual se li ha afegit força vent en aquesta darrera edició la qual cosa dóna encara més mèrit a l´atleta del CAC Xavi Planas que amb un gran temps i rècord personal de 31’57” s´ha plantat segon a l´arribada tot superant una bona part de l´èlit de l´atletisme català (1300 atletes inscrits) i només superat en vint segons pel triatleta Miquel Blanchart.
Es tracta d´un nou gran èxit a afegir al ja gran currículum d´en Xavi Planas.
Darrera han aparegut altres del CAC com Manel Vaca amb una molt bona marca de 34.38 a l´igual que David Jaen amb 36.42, Pere Pérez amb 38.30 i Xavi Estebanell amb 41.12. Cal destacar també al gran veterà Joan Moreno que ha estat segon amb 40.13 i que continua assolint copes allà on hi ha una cursa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada