dimecres, 2 de febrer del 2011

LES CADETS DEL CAC VUITENES DE CATALUNYA PER EQUIPS

Un bon resultat el tingut per les cadets del CAC aquest dissabte passat als Campionats de Catalunya per equips cadets en pista Coberta a Sabadell l´acabar vuitenes de Catalunya i a només a dos punts de les sisenes. Malgrat que els hi va faltar la presència d´una corredora als 1000 metres a la resta de proves les noies del CAC van respondre molt bé i es van defensar de valent davant l´èlit d´atletisme català. Una gran sorpresa va ser el tercer lloc a la prova de salt de perxa de la Marta Gibert amb 2.45 que va superar el seu registre en 40cm. , la va portar al tercer lloc final de la prova i a punt de la mínima per als Campionats d´Espanya. Al mateix lloc quedaren en pes una reapareguda Ivette Sabanés amb record CAC de 8.68 i la Mireia Bella en alçada amb 1.43. De la resta cal destacar que la majoria van fer marca personal a pista coberta com l´Alícia Làzaro als 60m. amb 9.58, l´Aina Mata als 300m. amb 49.12, la reapareguda Marina Vela als 600m. amb 2,00.02, la patidora Marta Ventura als 3000m. amb un sisè lloc final amb 13.41.02 i igual lloc en 60m. tanques per Patrícia Corral amb 10.96 i Maria Benedicto a la llargada amb 4.24; també Núria Llorente feu força bé el triple amb 8.30 i, per acabar , respongueren molt bé a un accidentat 4x200m molt emocionant amb 2.03.95 (Benedicto, Mata, Corral i Bella).