dimarts, 8 de març del 2011

JOSEP PERMANYER SETÈ D´ESPANYA A ANTEQUERA . ANGEL VILALTA ONZÈ A SABADELL

Aquest cap de setmana passat dos atletes del cap campions de Catalunya van participar el seus respectius campionats d´Espanya ; es va tractar del veterà Josep Permanyer que va viatjar fins a Antequera (Màlaga) on per evitar possibles lesions només va córrer els 800 metres deixant de banda els 400m on per marca hagués pogut fer pódium, als 800m acabà finalista en setena posició amb 2.47.98.

El segon del CAC va ser l´Àngel Vilalta als campionats d´Espanya de pista coberta celebrats a Sabadell a la prova de salt d´alçada i envoltat per l´afició de Castellar en un gran nombre de seguidors no tingué la sort a favor i quedà eliminat en el metre vuitanta-nou acabant l´onzè de la prova quan la medalla de bronze s´aconseguí amb només un centímetre més de la seva marca personal. Jornada sense fortuna que no tenyeix  un de les grans progressions de l´atletisme castellarenc dels darrers temps a l´igual que l´exatleta del CAC Alexandra Bayo (At. Oviedo) que assolí el record de Castellar de salt de perxa amb 3,25 i setena posició estatal final el dissabte a Sabadell.