divendres, 6 de gener del 2012

ACTUALITZACIÓ RÀNQUING

Nou rànquing actualitzat del CAC a 1 de gener del 2012. Es tracta del resultat de 30.000 marques realitzades per 1.500 atletes del CAC des de l'any 1978 al 2012, tot i que el 90% dels casos  són des de l´any 2000. L’aplicatiu informàtic utilitzat, obra de Joan García, és de gran qualitat però obvia dues variables:

- En el cas d’igualar un rècord ordena per criteri alfabètic i en algun cas pot induir a alguna incorrecció.

- Només accepta períodes anuals, per tant quan algun atleta fa la seva millor marca al novembre o desembre i ha canviat de categoria queda reflectit a l’anterior.

Des del CAC estem molt contents de tornar-ho a editar actualitzat, gràcies a la tasca d’en Benjamí Benedicto tot recuperant algunes antigues marques ja referendades. També volem donar les gràcies a  Xavi Arderius per la competència en la part tècnica d’edició, juntament amb Joan García, i David López, Anna Martí i Jaume Timoneda l’ajuda donada per arreglar problemes i afegir marques al rànquing i a Xavi Estebanell per fer-nos redescobrir i incorporar una espectacular marca de relleus 4x400 del 2001 amb Toni Creus , Joan Carles Pombo i aquell gran míssil del tartà que es deia Josep Garcia Oller. 
Insistim que qualsevol dada no trobada o errònia es posi en contacte amb el CAC.

C/ Garrotxa, s/n  Telèfon: 937147354  cacastellar@yahoo.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada