dijous, 18 d’octubre del 2012

L´ATLETA DEL CAC MANEL VACA TERCER A L´AQUATLÓ DE BADALONA

Aquests divendres passat el triatleta del CAC Manel Vaca tornà a fer pòdium quan acabà tercer de la seva categoria al prestigiós Xè Aquatló de Badalona, on van fer tres trams; un 2,5 km corrent, 1 km nedant al mar i uns altres 2,5 km corrent, donat-se  el fet, a més, que en Manel va acabar el primer tram de cursa en primera posició de 500 corredors, i que va ser nedant on el van superar un triatlonià del nivell més alt com l´Albert Parreño (Fastriatló) i el mataroní Antoni Roldán. Continuen així els grans èxits d´aquest jove i gran esportista castellarenc del CAC.

JOAN MORENO SEGON ALS 10KM DEL CLUB NATACIÓ SABADELL

Un altre any s´ha celebrat, aquest diumenge passat, la clàssica cursa dels 10km del CN Sabadell amb sortida i arribada a les seves instal·lacions després d´un sinuós recorregut pel centre de Sabadell i, un altre any, el gran veterà del CAC Joan Moreno l´ha tornat a fer molt bé i ha acabat segon, a més amb un gran temps de 39.38. També han competit altres atletes del CAC amb bones prestacions com Jordi Graells recuperant forma amb 37.55 a l´igual que Josep Surroca amb 39.26 i, a més, Ferran Martori amb 41.27 i Xavi Estebanell en 43.49

MANEL VAZQUEZ SEGON ALS CAMPIOANTS DE SABADELL

A la prova de 5000 metres marxa als Campionats de Sabadell celebrats la setmana pasada, el veterà atleta del CAC Manolo Vàzquez va aconseguir la segona posició amb un bon registre de 28’42’’42 que el col·loquen en el rècord castellarenc de la seva categoria. Cal felicitar un marxador que ha tornat amb una enorme brillantor.