dijous, 22 de novembre del 2012

L´ATLETA DEL CAC XAVI PLANAS 6È A LA 89ª JEAN BOUIN

La cursa open de la Jean Bouin ha tingut la presència de l’atleta del CAC Xavi Planas que ha tornat a demostrar la seva gran classe a l´acabar sisè amb un temps de 32’07”, molt a prop del pòdium i en una prova amb 13000 inscrits. És el millor resultat de la història del CAC a la “Bouin”. També és enormement remarcable el seu company d´entrenaments Albert Ortigosa que ha fet novè a la cursa dels júniors competint de tu a tu amb l’elit magrebí del cros català. + info


L’any passat el cros de Castellar va consolidar la seva gran acceptació amb quasi nou-cents atletes arribats (894); l´objectiu i els ànims del Club Atlètic Castellar estar en elevar PER AQUEST DIUMENGE 25 DE NOVEMBRE aquestes xifres i tornar a situar el cros de Castellar entre els més importants que es realitzen arreu de Catalunya.

En aquest sentit, aquest any continua amb el circuit tradicional de pistes i Parc de Colobrers en una gran jornada d´atletisme amb un grau de visualització notable de tal manera que es converteix en un gran espectacle per a tots els aficionats. Així, des de les 9h.15m del matí fins passades les dues del migdia, aquest diumenge es podran veure tretze curses, vint-i-dues categories en competició i els millors especialistes de Catalunya, lluitant per a premis per als 10 primers de cada categoria, i en especial el trofeu i el tradicional pernil per als tres primers de cada categoria.

El CAC, com cada any, s´està volcant en l´esdeveniment i està habilitant un circuit força dur però atractiu, i només resta fer una crida a tota la gent del poble per a què vinguin a contemplar un dels millors espectacles esportius que s´ofereixen al llarg de l´any a Castellar, i de passada animar la nombrosa parròquia atlètica local, aquest any amb bones expectatives de fer papers de gran alçada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada