dimarts, 12 de febrer del 2013

L´ATLETA DEL CAC CLÀUDIA ALARCÓN GUANYA ELS 1000 METRES DEL 3R TROFEU DE PROMOCIÓ DE PISTA COBERTA. GISELA SURROCA SEGONA EN 2000 METRES

A Sabadell aquest diumenge passat a la pista coberta s’ha celebrat el 3r Trofeu de Promoció, amb participació, entre la jornada de classificació i la final, de la majoria de clubs catalans. De les promeses del CAC el més destacat ha tornat a ser la flamant campiona de cros catalana benjamina Clàudia Alarcón que s’emportà el triomf a la prova dels 1000 metres amb un rècord CAC de la categoria en 3.44.56. La gran actuació de la Clàudia no ha d’emmirallar altres atletes castellarenques d’enorme nivell, com en les alevines als 2000 metres on la Gisela Surroca, en una cursa de menys a més i començant pràcticament la última, va anar passant les altres participants, sobretot en una emocionant darrera volta, per acabar segona amb 7.57.04. Altres destacats foren en infantils Suriol Avellaneda que acabà primer de la seva sèrie i setè final als 2000m amb 7.11.92, o Andrei González que a l’alçada amb 1.38 acabà cinquè infantil. També molt bé corregueren els relleus alevins masculí (Bernal, Paris, Marí i Haba) que amb 2.18.01 foren quarts finals. Per últim arrodoní el matí el lloc de finalista de la infantil Claudia Moya a 600m amb 2.00.30.
RESULTATS / FOTOS (M.Oms) - FOTOS (S.Pou) - FOTOS (F.Salas)

RÈCORD DEL CAC DE RELLEUS CADETS I JUVENIL DE TRIPLE  
El dissabte a la pista coberta de Sabadell, a la jornada classificatòria dels relleus, les noies cadets del 4x200m van establir una nova plusmarca del CAC al parar el rellotge en 1.53.95 que, tot i significar una mitjana de menys de 28’ en els 200m, no significa el pas a la final per un lloc. Tot i així felicitacions a les S. Alarcón, A. Guinart, M. Haba i L. Hernández; mentre els nois també es quedaven fora de la final i també amb bona marca: 1.46.08 (Cabello, Del Pino, Garcia i Guillén).
Altres registres importants als diferents controls del cap de setmana de pista coberta sabadellenca ha estat la fabulosa marca de Guillem Arderius a triple amb 13.22. Per fer-nos una idea del nivell de la marca, dir que és la segona millor absoluta de la història del CAC i que s’ha quedat només!!! a 3 centímetres de la mínima als estatals a celebrar el mes de març a Antequera, i on ja té el passaport en alçada. També cal destacar els bons 51.76 de Dani Garcia als 400m, els 9.41.42 de Gerard Arderius en 3000m per 9.56.63 de Jordi Graells i els 2.04.60 d’Albert Ortigosa als 800m.
ÀNGEL VILALTA ALS CAMPIONATS D´ESPANYA A DONOSTI 
No tingué fortuna el gran saltador del CAC Àngel Vilalta als 24è Campionats d’Espanya promeses de pista coberta celebrats aquest cap de setmana passat a Donosti, perquè poc va entrar en acció i de seguida quedà eliminat a la prova de salt d’alçada amb 1.88, a molts centímetres de les darreres actuacions i en una tretzena posició final espanyola que, si bé és magnífica, està lluny de la seva enorme vàlua i forma actual. Ànims Àngel.
Resultats

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada