divendres, 17 de maig de 2013

L´EQUIP DEL CAC ALS CAMPIONATS PER EQUIPS DE PROMOCIÓ

Fins a set equips amb un total d’una cinquanta atletes de promoció el CAC ha presentat als campionats de Catalunya per equips infantils, alevins, benjamins i cadets celebrats aquest cap de setmana a El Prat. L’equip amb millors resultats ha estat el cadet masculí, que ha quedat novè de Catalunya i encara s’ha de considerar un resultat millorable perquè lesions i baixes d’última hora han relegat a l’equip a no poder lluitar per un pòdium que es mereixia amb grans actuacions com la de Guillem Garcia que ha estat segon als 300m tanques i quart als 100m tanques, acompanyat per Òscar Cano als 100m i als 300m amb uns bons 41.30, als 600m amb marca personal d’Eric del Pino d’1.40.92, als 1000m Víctor Navarro, als 1500m obstacles Aleix Mata, als 3000m acabant cinquè Manel Rusiñol, un sacrificat Marc Tresserras a l’alçada, un gran rècord personal de perxa d’Aleix Mata amb 2.70, un gran Dani Cabello en llargada amb 5.48 i quart lloc final i uns bons 10.79 en triple un notable sisè lloc d’Álvaro de la Torre en javelina, un altre sacrificat, Danilo Cejudo, en pes, un bon vuitè lloc de Pau Mecadal en javelina i en martell un Sergi Ruiz defensant-se molt bé, per acabar amb un gran rècord CAC de 5000 marxa d’Iván Guillén amb 31.07.23.

En fèmines, amb algunes proves de fons sense participants que hagueren suposat la millora de molts llocs, acabaren catorzenes de Catalunya amb la Marta Haba als 100m, la Nerea Rufat als 300m, la Laura Hernández als 600m i la Raquel Sánchez als 1000m, totes elles complint en posicions intermèdies, mentre quedava segona en la sèrie de 100m tanques la Glòria Timoneda amb marca personal de 17.74, la Maya Fernández es defensava als 300m tanques, en perxa Anna Mercadal feia 2.30, la Saray Alarcón feia uns bons 4.47 en llargada i en triple Ariadna Guinart 9.90, mentre en pes una sacrificada Laia Font es defensava de valent com la Cynthia Vargas en disc.

També ha estat una bona actuació la dels alevins masculins, que han quedat divuitens de Catalunya amb un gran quart lloc de llançament de disc de Marc Moya, un setè d’Abel Arrabal a llançament de pilota, un bon sisè d’Arnau Marí a 60m tanques i la resta han assolit posicions intermèdies que els han catapultat a un bon resultat amb un equip on també es trobaven S. Moix, E. Avellaneda, A. Bernal, M. Barrachina i E. Haba.

Mentre les noies alevines, amb moltes baixes, quedaven les vintenes de Catalunya amb un bon cinquè lloc de la Neus Barrachina en pes, un quart d’Alba Eguía en llançament de javelina i un setè als 600m de Gisela Surroca, la resta necessàries en punts per assolir la classificació final han estat A. Fernández, T. Pascual, A. López, M. Cabello, R. Ferrete i A. Mérida.

De noies infantils s’assolí la setzena posició final en un equip que ho feu molt bé, però tingué l’enorme adversitat que la sempre combativa Alba Pascual caigué lesionant-se en els 1000 obstacles, ja que bones actuacions es veieren començant per una fortíssima Aina Muñoz que acabà segona del 3000 marxa amb un gran registre de 17.46.78, una Judith Viñas puntuant força bé tant als 3000 metres com a la javelina, una molt bona nova llançadora Mireia Calero tant a disc com a martell, mentre en pes es defensava Laura Garnacho, en triple Berta Paris, a llargada Claudia Moya amb problemes musculars es defensava força bé, en alçada Carla Pintó feia marca personal, a les tanques Ana Garcia quedava cinquena i Emma Costa quarta en la seva sèrie de 80m tanques, Laura Conesa quedava en una bona sisena posició als 1000m com Natàlia López als 150m.

Per últim els més petits, els benjamins, acabaren vintens de 27 equips amb un Arnau Obrador onzè en marxa, un gran Àlex Fernández en alçada acabant segon, un lluitador Alex Gómez als 1000 metres com Pol Navas als 60m i Hugo Garcia als relleus. Amb un equip més ampli s’hagués pogut arribar molt més lluny.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada