dilluns, 20 de gener de 2014

EL CAC SETÈ DE CATALUNYA A LA PRIMERA DIVISIÓ B EN PISTA COBERTA. EXCEL.LENTS ACTUACIONS INDIVIDUALS AMB RÈCORDS ABSOLUTS, TRIOMF DE MARC GÓMEZ I ELS RELLEUS

Aquest dissabte passat a la tarda a la pista coberta d'atletisme de Sabadell es va disputar la final de la lliga catalana d´atletisme en categoria absoluta masculina B i el CAC s'havia classificat juntament amb altres set equips catalans. L´actuació del CAC cal considerar-la bona ja que va acabar setè i a només dos i tres punts de tres equips (és a dir a un pèl d’ acabar quarts), tot sent el guanyador un reforçadíssim Montornès i tot fent el CAC alguns rècords locals i algunes actuacions molt remarcables començant per Angel Vilalta que fou tercer de la prova d´alçada, continuant amb un fixe i segur Marc Gómez que feu 6.29 en llargada i guanyant una prova davant rivals d’ enorme entitat. Altres destacats els trobem al relleu 4x200m que amb 1.34.25 feien la segona millor marca CAC de la història i guanyaren la seva sèrie amb Dani Garcia (que , a més quedà segon als 60m. tanques amb una gran actuació), Marc Gómez, Dani Gómez (que, a més, va fer la seva millor marca personal als 200m. amb uns grans 23.99) i Marçal Benedicto que a més va fer el rècord absolut en pista coberta del CAC en llançament de pes amb 10.55 m. Un altre dels destacats de la tarda va ser Guillem Arderius acabant quart al triple amb 12.71 (nou rècord junior), mentre el veterà Josep Surroca feia el rècord CAC a la seva categoría als 400m. i feia la mínima per poder participar als propers acampionats d' Espanya amb 57.55; també feia marca personal als 60m. Liam Sarri amb 7.64 o Gerard Arderius als 800m amb 2.06.21 (alhora també rècord promesa) en una cursa contra l´elit absoluta o el bon cinquè lloc de Joan Losada en un 1500m de ritme infernal o la primera participació al primer equip del jove Manel Rusiñol als 3000m i, en aquest mateix sentit, el bon record personal d’ Aleix Mata en perxa amb 3.20 i la possibilitat de comprovar el gran nivel mitjà de l ´atletisme català en general i del CAC que després de la pèrdua d’ alguns importants atletes dels darrers anys va demostrar una enorme capacitat de superació. Una gran tarda d´atletisme. 
*Resultats*

L'ATLETA DEL CAC AINA MUÑOZ TERCERA AMB LA SELECCIÓ CATALANA DE MARXA A EUSKADI


A Enterria (Guipúscoa) s’ ha celebrat el Premi de Marxa d’ Euskadi amb participació de diverses comunitats autònomes i a la selección catalana infantil comptava amb la presencia de l’ atleta del CAC Aina Muñoz amb una Excel.lent actuació a l'acabar tercera dels 3000m. amb nour rècord CAC de 16.40. Felicitacions a la gran promesa de la marxa castellarenca.

L'ATLETA DEL CAC MAYA FERNÁNDEZ MÍNIMA EN PERXA PELS CAMPIONATS D'ESPANYA A ANTEQUERA. QUATRE RÉCORDS DEL CAC 
El dissabte al matí a la pista coberta de Sabadell es realitzà un control cadet on destacaren els atletes del Club Atlètic Castellar sobretot amb la molt bona noticia que la Maya Fernández amb 2.80 en salt de perxa (rècord CAC) s’ ha classificat pels propers Campionats d’ Espanya cadets a celebrar a Antequera. A més, la juvenil Glòria Timoneda tornava a la competició ambuna gran marca en perxa de 3.75. A més d'aquesta espectacular marca la Maya encara va tenir temps per sortir als 300m. i fer el rècord CAC cadet amb uns grans 44.17. Més rècords del CAC caieren en un matí màgic com el de llargada amb una impressionant Laura Hernández i uns explendorosos 4.68 acompanyada per Ariadna Guinart en 4.55 i, per arrodonir, l’ Anna Garcia revolucionà el cronometratge amb un nou rècord CAC de 60m. en 8.55 acompanyada per Sarai Alarcón en 8.76 , Clàudia Moya en 8.97 i Gemma Torres en 9.67. Pel que respecta als nois també el van fer molt bé i Pau Mercadal va batre el rècord CAC de pes amb 11.64 i acompanyat de Dani Cejudo amb marca personal de 7.00, mentre Andrei González responia molt bé en alçada amb 1.55 i als 300m. bon temps d'Ivan Guillen en 1.36.20 per 1.46.41 d’ Alvar de la Torre i 1.53.05 de Roger Torras. 

L´ATLETA DEL CAC XIAO AVELLANEDA TERCERA AL CROS SANT SEBASTIÀ DE SABADELL 


El 53è Cros de Sabadell s´ha celebrat aquest diumenge passat amb fred , pluja i una reducció de la participació per les inclemències meteorològiques al Parc Catalunya i fins allà ha anat una presentació de la promoció del CAC destacant la pre-benjamí Xiao Avellaneda que ha estat tercera i a la seva mateixa catgoria tenim del CAC a L. Martínez (5a), C. Alba (8ª) i R. González (23è). En benjamines femenines la M. Sánchez (19ª) i la P. Clermont (2aa) i en benjamins A.- Querol (14è),N. Moreno (18è), S. Corral (26è), H. Garcia (31è) i A. Obrador (70è). En infantils masculins Marc Garriga va demostrar que cada dia està més fort i acabà setzè i darrera A. Arrabal, P. Garcia i E. Avellaneda mentre en noies C. Surroca (23ª) , A. Eguia, E. Costa i B. Corominas completaven l’ i ja de noies alevines tinguerem a C. Alarcon (8ª) i T. Pascual i de nois J. Casamada (13è) i O. MartínezA, mentre en cadets I. Guillen (6è) i S. Avellaneda (13è) feien una bona cursa i ja de grans en juvenils A Peñuela i en promeses al Campionat de Catalunya de cros curt feia una bona cursa Gerard Arderius. 

EL CAC ALS 10KM DEL BARRI DE SANT ANTONI 
Amb un enorme nivel s'ha celebrat aquest diumenge una nova edició dels 10km del Barri de Sant Antoni amb presencia de corredors del CAC amb molt bon resultat ja que Xavi Planas ha quedat 11è de més de mil participants amb 32.45 i Xavi Estebanell ha fet marca personal amb 37.23.
*Resultats*

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada