dilluns, 17 de febrer del 2014

ALTRES TRES ATLETES DEL CAC AMB MÍNIMA PELS CAMPIONATS D’ ESPANYA CADET

Quan fa dues setmanes l'atleta cadet del CAC Maya Fernández amb un salt de 2.80m. en perxa feia mínima per als Campionats d'Espanya cadets a celebrar a Antequera el primer cap de setmana de març no podíem imaginar que seria el tret de sortida d'un allau de mínimes estatals; així aquest dissabte passat a la pista coberta de Sabadell altres atletes han fet la fita i l'Ariadna Guinart amb uns fabulosos 10.65 en triple (nou rècord absolut de Castellar) alhora als 60m llisos l'Anna Garcia feia també rècord CAC als 60m. amb 8.28 i bitllet per a València com a la mateixa prova Dani Cabello amb 7.56. i tot i que no aconseguiren la mínima cal valorar com a grans marques els 44.72 de la Clàudia Moya als 300m, a més del pes d'Anna Mercadal (8.83) ; els 8.42 de L. Hernández als 60m com S. Alarcón amb 8.75 i la perxa amb Aleix Mata (3.30) i G.Timoneda (2.65). Mentre per altra banda, es disputava la classificatòria de relleus per a les finals infantils i tant les noies (Cabello, Corominas, Costa i López) amb uns bons 2.02.69 i primeres a la seva sèrie com els nois amb P. Garcia, B, Garcia, Hidalgo i Mari amb 2.03.93 corrien de valent tot no classificar-se per la final.

EL TRIATLÈTIC ALS CAMPIONATS DE CATALUNYA DE DUATLÓ PER EQUIPS


Aquests dissabte passat a El Prat s'han celebrat els Campionats de Catalunya per equips de duatló en una prova contrarellotge amb 4 participants per club; el Triatlètic del CAC “A” ha quedat 46è dels 130 equips amb un temps d'1h02’49” a només 8 minuts dels guanyadors amb molts més anys de rodatge. L’equip del triatlètic CAC estava format per Pedro Pérez, Antonio Torres, Francesc Paul, Josep Blasco i Joan Ramon Castelló i ja preparen nous reptes després d'una bona experiencia a El Prat. L'equip B del Triatlètic format per Pere Roca, Dani Rodríguez, Dani Vílchez i Juan José Sánchez realitzaren un bon temps d'1h11’56" , malgrat la baixa per lesió d'última hora d'en Eusebi Ocaña, mentre l'equip femení es defensava força bé i acabà en 1h30’12” en un equip format per Anna Olivé, Olga Pedrola i Sònia Muntané. Ja començant a fer història a Castellar del Vallès. 

EL CAC A LA CURSA DE MUNTANYA DE CASTELLBISBAL
La  4a Cursa de Muntanya de Castellbisbal s'ha realitzat el 16 de febrer de 2014 amb una distància aproximada de 25km i un desnivell acumulat aproximat de 2.340m. Una cursa per a ultrarunners amb centenars de participants i dos atletes del CAC a les primeres posicions amb David Jaen en 2h 13’ en un onzè lloc i Chema Cañadas el quinzè amb 2h18’. Una nova modalitat que va a més. 

EL CAC AL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS
 
Aquest diumenge passat s'ha celebrat a Caldes de Malavella el 94è Campionat de Catalunya de cros on s'han pogut veure més de 1500 atletes de totes les categories en una final del millor cros. Entre ells hi havia una vintena de corredors del CAC des de benjamines (L. Arderius i J. Alvarez), benjamíns (amb un bon lloc d’ A.Querol 20è i H. Martínez i A. Martínez), l'alevina Clàudia Alarcón acabant 29ena molt a prop de les primeres de la cursa, a l'igual que els alevins J. Casamada (27è) i A. Fernández, O. Martinez i A. Obrador) un fort promesa G. Arderius acabant 16è en una cursa amb tots els grans, més de 150 corredors i els juvenils que han estat molt remarcablement setens de Catalunya amb J. Losada (12è), M. Rusiñol (23è) , A, Chparro i A. Peñuela en un campionat guanyat pel castellarenc a les files de la JAS Jordi Torrents. *Resultats* - *Fotografies Promoció*(Salva Pou)

EL CAC A LA MITJA MARATÓ DE BARCELONA 
Aquest diumenge 17 de febrer, s'ha disputat la E-Dreams Mitja Marató de Barcelona amb un gran èxit esportiu i de participació amb prop de 15.000 corredors. Tal i com va anunciar l'atleta kenyana, Florence Kiplagat ha establer un nou rècord del món femení de mitja marató amb una marca de 1h05’12”. A la categoria masculina, el seu compatriota Eliud Kipchoge ha revalidat la seva victòria de la passada edició amb una marca de 1h00’52”. De Castellar han sortit dos atletes socis del CAC que han fet molt bones actuacions ; així l'especialista en triatló Manel Vaca amb 1h13’ 6” ha fet la seva marca personal a l'igual que Feliu Coronado amb 1h19’23”. *Resultats*

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada