diumenge, 6 de juliol del 2014

L’ ATLETA DEL CAC PAU MERCADAL SOTS-CAMPIÓ D'ESPANYA DE LLANÇAMENT DE DISC A HUELVA


A Punta Umbria als Campionats d'Espanya cadets celebrats el 28 i 29 de juny va arribar una de les més bones notícies d'aquest any per a la gran familia del CAC quan l'atleta cadet Pau Mercadal Girona amb un llançament de disc de 51.89 m. es va convertir en el flamant sots-campió d'Espanya . Mercadal és un llançador amb tres anys de deicació a l'atletisme que ha tingut una enorme projecció el present any on havia arribat a quedar tercer de Catalunya, però el seva gran fita ha esclatat en aquest campionat estatal; cal felicitar-lo i fer-ho extensiu al seu entrenador en llançaments Víctor Llebot i als entrenadors del CAC presents a Huelva Jordi Graells i Jonathan López que estigueren també prou ocupats amb els altres atletes del CAC també amb mínimes que els feren participar als Campionats. Així tenim una excel.lent Maya 
Fernández amb nou rècord CAC de 3.12 en salt de perxa i un cinquè lloc final per un nul més; sinó també hagués estat pòdium¡¡¡; després Ariadna Guinart es va defensar molt bé ne triple i acabà dotzena d'Espanya amb 10.72; i en posicions similars, és a dir, quedant-se en semifinals estigueren Dani Cabello als 100m amb 11.87 després de classificar-se en sèries amb 11.73 i el novell Ivan Guillén que realitzà 44.16 a les semifinals dels 300m. tanques. El CAC torna a fer pòdiums en Huelva quinze anys més tard.


EL CAC A L’ IRONMAN DE NIZA
L'atleta del CAC Pedro Pérez Barrera tenia com a objectiu la present temporada acabar una Ironman i va decidir realitzar una de les més emblemàtiques que es realitzen a Europa: Niza amb més de 2000 participants. L'actuació d'en Pedro ha estat molt bona i ha fet la segona millor marca de la història del CAC amb11h03’26” en un 129 lloc de la general i amb uns bons parcials de 1h16’51” per nadar els 3,6km, 5h59’43” pels 180km en bici i per acabar una gran marató en 3h30’33”. Una altra fita per la història.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada