dilluns, 24 de novembre del 2014

ELS ATLETES DEL CAC CLÀUDIA ALARCON I ARNAU QUEROL GUANYEN EL CROS DEL PARC CENTRAL

La segona jornada del campionats comarcals de cros escolar es va realitzar aquest dissabte passat al Parc Central de Sabadell amb presència d' una seixantena dels atletes més jovenets del CAC. Els resultats han estat molt bon sobre tot pel triomf de l' alevi Clàudia Alarcón que torna amb més força que mai i el nou benjamí del CAC aRNAU qUEROL que sorprengué guanyant una cursa molt meritòria.
Però tot no va quedar aquí i de pre-benjamines la Maria Jaen va tornar a quedar segona, en prebenjamins Sergi Reyes assolí una bona quarta posició i darrera R. Ruiz (!!è), N. Ballester (12è) i J. Niñerolas (15è); en benjamines Laia Arderius estigué sisena i encara darrera L. Ciureneta (10è), C. Urban (16è), C. Alba (17è) i L. Alba (18è), mentre en benjamins a més del gran triomf d' Oriol Luque  molt a prop estigué Saul Corral (3r) i encara A. Martinez (7è), M. Vallmitjana (8è), I. Gonzalez (11è), E. Mitjavila (15è), R. Molins (16è), G. Comellas (18è) i G. Martínez (20è).
En alevines va passar igual: un gran triomf de Clàudia Alarcón però molt a prop A. Reyes (4ª), A. Turull (9ª), J. Muñoz (11ª) i M. Romano (14ª) i en alevins Jan Casamada va estar fortíissim i cabà segon i darrera A. da Silva (12è), A. Obrador (13è), N. Moreno (14è), H. Garcia (16è), A. Martínez (17è), O. Montes (20è) i J. Paredes (25è).
D' infantils la millor va ser la Clàudia Surroca (4ª) i tot seguit la seva germana Gisela, N. Barrachina (9a), L. Llopis (10ª), A. Sava (14ª) i A. Roldán (15ª) i en infantils un ràpid Martí Barrachina fou quart i darrera A. Arrabal (5è), I. Solà (6è), M. Boix (15è) i E. Haba (17è). Per últim hi hagueren dues cadets amb bons resultats: A. Muñoz (4ª) i E. Costa (5ª) i tres nois cadets també molt bé: S. Avellaneda (3r), M. Garriga (4art) i R. Torras (6è)

3 comentaris:

  1. No se qui és el responsable de la web del CAC o el que passa la informació de les curses però crec que ens hauriem d'informar una mica millor. La cursa de benjamins la va guanyar ARNAU QUEROL PRAT i no pas ORIOL LUQUE.

    ResponElimina
  2. Agrairiem rectificació al respecte.
    Moltes gràcies,

    ResponElimina
  3. Tema solucionat. Gràcies per la rectificació i perdoneu les molèsties.
    De totes formes 2 comentaris:
    Si llegeixen tot l'article hi ha una altre frase on surt el nom de Oriol Luque (ja que fem correcció, deixe-m'ho tot be); i lo de nou benjamí no te importància però ja fa alguns anys que l'Arnau està al CAC (suposo que també fa referència a Oriol Luque).
    En fi, si podeu rectificar-ho tot plegat doncs millor.
    Moltes gràcies,

    ResponElimina