dilluns, 25 d’abril del 2016

EL CAC ACABA CINQUÈ DEL CRITÉRIUM CATALÀ DE CLUBS GRUP D

A Vilafranca del Penedès es va disputar aquest diumenge passat la final del Critèrium català de clubs on el Club Atlètic Castellar estava englobat al grup D i on després de tot un matí amb un atleta masculí femení per prova olímpica, fins a un total de més de 30 atletes s' hi va aconseguir un cinquè lloc final:
1CAVLE - CAV Andorra 154.5
2 CDUB - CE Universitari 133.5
3 PENB - CE Penedès 133
4 ACLB - CA Calella 119
5 ACVB - CA Castellar 106
6 DVIB - Dinami-k CA Vilanova 69
La mancança de no poder cobrir totes les proves (especialment marxa i fons) i infortunis i lessions de darrera hora van privar a un millor resultat del CAC.
Com a resultats més destacats cal esmentar els primers llocs a les proves de salts femenins amb llargada per Laura Hernández, triple per Ariadna Guinart i perxa per Maya Fernández que , a més, totes tres amb l' Anna Solano (tercera als 400m. tanques)  guanyaren els 4x400m. Altres dones també estigueren a les primeres posicions com la Mònica López en disc, i la Carina Figueras en martell i la Saray Alarcon en pes, completant l' equip la Neus Barrachina a alçada , les velocistes Berta Corominas i Berta Miró i les migfondistes Judith Viñas i Mari Carme Escobar, a més de la corredora de tanques Alba Reig.
En homes es va poder arribar a un tercer lloc en perxa de Roger Torras amb 3.20 i un fantàstic segon de Jonathan López a disc amb 33.64. També és remarcable el bon temps als 800m. de la nova promesa Jordi Miró amb 2.03.44, la resta foren els velocistes Dani Gómez, Pau Garcia i Alvaro de la Torre, els fondistes Gerard Arderius (foto) i David Jaen, els corredors de tanques Jan Gili i Ivan Guillén els saltadors Arnau Mari Bernat Garcia i els llançadors Josep Maria Bea i Jordi Graells.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada