dilluns, 16 de gener del 2017

GRANS RESULTATS DEL CAC A PISTA COBERTA , CROS I MARXA AQUEST CAP DE SETMANA PASSAT

Aquest cap de setmana passat el CAC ha competit en molts fronts durant tres dies començant pel divendres en pista coberta on l' Àngel Vilalta va quedar primer als 60m. tanques a Sabadell amb 8.72 intentant la mínima absoluta pels campionats estatals a l' igual que Maya Fernández que el diumenge realitzà uns gran 3.30 en perxa. El més multitudinari en pista ha estat la molta participació al Trofeu de promoció de Sabadell on hi ha hagut més d' un pòdium i destaca el segon lloc de Jan Casamada als 1000metres amb 3.09.38 i, en fèmines els bons rfegistres a la mateixa prova de Clàudia Alarcón amb 3.23.81 i Paola Clermont amb 3.33.86; també cal esmentar el bon temps d' Àlex Fernández als 60m. amb 8"69 i el salt d' alçada de l' aleví Saul Corral amb 1.15.
A Ripollet al seu tradicional cros també hi hagué participació del CAC on destacà el primer lloc dels prebenajmins amb Marc Soriano acompanyat de Josep Ortuño que acabà cinquè , mentre I. Ortuño feia tercera a l' igual que en promeses l' Alba Reig, a més del 10è lloc de Sergi Reyes, el 14è de la Laia Arderius i encara darrera La Clara Alba i la Bruna Povedano.
També la marxa tingué presència en ruta a Barcelona amb el Gran Premi KNLTS Trofeu Pepe Berlandino amb participació de l' infantil Arnau Obrador que enregistrà marca personal als 3000m. amb 18'16".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada