dilluns, 13 de febrer del 2017

BONES ACTUACIONS DEL CAC AL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS

Aquest cap de setmana han hagut moltes activitats amb patrticipació del CAC arreu la geografia catalana; la més trascendent la gran cita del cros; el 98è Campionat de Catalunya de cros absolut a Caldes de Malavella on la millor actuació del CAC ha estat l' infantil Jan Casamada que ha quedat  10è amb 200 participants i darrera d' ell els Arnau Obrador, E. Garriga i A. Martínez per completar un 14è lloc per equips, mentre en noies infantils participava la Paola Clermont (38a) i la Júlia Alvarez, l' Ainhoa Roldan quedava 45ena de més de 100 atletes cadets , el Marc Garriga el 48è dels juvenils i en alevins acabaren 23ens per equips amb la participació de Saul Corral, M. Bertran, P. Fortes i A. Alcalde.
També en pista coberta s' han viscut bones marques en perxa a Sabadell amb Aleix Mata amb 4.00 i Roger Torras amb 3.80, mentre als 3000m tornava a la competició Jordi Graells amb uns prometedors 9.44.31 i l' Ainhoa Roldán feia marca personal als 600m amb 1.47.87.
Per últim cal informar de la bona actuació del relleu infantil 4x200m. amb J. Casamada, D. Fernández, A. Fernández i J. Paredes que s' han classificat per la final del Campionat de Catalunya amb un bon temps de 1.56.03; cal assenyalar que les fèmines que van fer una molt bona cursa van ser desqualificades per un relleu fora de zona; ànims a les C. Alarcón, E. Lluís, A. Parada i M. Sánchez.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada