dilluns, 26 de juny del 2017

ACTIVITAT DEL CAC EL CAP DE SETMANA DELS CAMPIONS I SOTS-CAMPIONS D' ESPANYA

Tot completant l' article anterior a Elx al Campionat d' Espanya veterà on informaven que els atletes del CAC Joan Bea en martell va ser campió d' Espanya i Josep Obrador sots-campió en 5000 m. marxa, el diumenge vingueren més alegries amb l' extraordinària actuació de Joan Bea al llançament de martell pesant on va fer 16.20 que li va reportar un nou campionat d' Espanya i , a més, el rècord de Catalunya. També altres castellarencs el van fer molt bé com Josep Surroca (JAS) que fou sots-campió d' Espanya als 800m. un gran èxit i que premia molts anys de dedicació (i molts d' ells entrenant al CAC i a les pistes de Castellar) i el 12è lloc als 1500m i 16è lloc als 800m. del jove promesa veterà Ruben Jiménez (flamant bicampió català)  millorant marques personals en un progrés constant.
Apart hi hagué presència del CAC a Getafe (madrid) als Campionats d' Espanya juvenils amb Roger Torras Aguilera que es va classificar per la final amb una gran marca personal en perxa de 4.05!!! feta a Barcelona la setmana anterior.  A Getafe Roger fou 15è amb 3.92 i cal valorar l' enorme progrés d' un dels esportistes amb més capacitat de millora dels darrers temps.
A més, una bona colla de cadets del CAC classificaren per les finals del Campionat de Catalunya cadet celebrat a Santa Coloma de Gramenent aquest diumenge passat i allà hi hagué un finalista en alçada amb  Lluís Toledo(1.63) i ben a prop en 9è lloc a perxa Eric Avellaneda i ben a prop en llargada 10è Aranau Mari amb 5.61¡¡¡ i , a prop, Abel Arrabal als 1500 obstacles on acabà 11è i, a prop, eliminat en 300m. tanques semifinals un Eric Haba amb 45.6. Felicitacions que ho van fer molt bé i són el futur del CAC!!!!!