diumenge, 19 de novembre del 2017

EL CAC TRIOMFA AL CROS, CHEMA CAÑADAS PRIMER A GIRONA I XAVI PLANAS I ALBA REIG 3RS ABSOLUTS A SANTA COLOMA . TAMBÉ PERIMERS LLOCS DE JAN CASAMADA I PAOLA CLERMONT

Amb una vuitantena dels millors atletes veterans que hi ha a catalunya aquest diumenge s' ha disputat el 20è Cros Ciutat de Girona amb un triomfador absolut com és l' atleta castellarenc Chema Cñadas amb un temps prodigiós de 13' 57". Èxit descomunal per un dels grans de l'a tletisme local actual. Parl.lelament el gruix del CAC es presentava al 37è Cros Antonio Amorós de Santa Coloma de Gramanent i un altra excepcional atleta com és Xavi Planas acabava tercer a la cursa absoluta amb29'12" en 9km i darrera un cada cop més fort Jordi Graells era el novè amb 31.07 i, en veterans, Xavi Estebanell setè amb 22'23". Però els èxits vingueren de les categories de promoció i una fabulosa Paola Clemont guanyava la cursa de les infantils i darrers també les molt fortes Laia Romero (4ª), i Júlia Alvarez (8ª) o en cadets també guanyava l' atleta del CAC Jan Casamada i en noies una recuperada Ainhoa Roldan era cinquena, Paula Pi vuitena, E. Homet (14ª) i A. Parada (23ª). No acabaren aquí els pòdiums del CAC; de tercera sènior estigué la combativa Alba Reig, de benjamines tercera la Mar Franch, de benjamins segon Marc Sánchez i Pol fortes fou onzè dels alevins.
Uns grans resultats que han de ser els aperitius per la gran festa del cros que celebrarem diumenge que ve a Castellar del Vallès amb el rodoníssim 40è Cros Vila de Castellar-XXXI Memorial Pere Hernández , un dels crossos més antics i amb més arrel a tot Catalunya . No us ho perdeu!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada