diumenge, 15 d’abril del 2018

EL CAC CINQUÈ A LA PRIMARA JONADA DE LLIGA ELS MILLORS RESULTATS DELS DARRERS CINC ANYS

En una plujosa tarda de dissabte 14 d' abril es va disputar a Castellar , organitzada pel CAC, la primera jornada de la Lliga catalana d' atletisme  que va donar com a resultat un cinquè lloc final dels set participants , molt a prop del quart, el Terrassa, imés de1500 punts quel'any passat. Uns bons resultats que esperant ser refrendats la setmana que ve a la segona jornada a Sabadell.
A nivell individual va destacar el triomf en martell de J. Bea (acompanyat a la prova per J.M.Bea) el segon lloc als 110m. tanques d' A.Vilalta (acompanyat d' A. de la Toree) i a 3000bstacles de X. Planas (acompanyat d' un bon quart lloc de J. Graells). 
Malgrat aquests bons resultats el millor resultat del CAC és que es va respondreamb atletes a la majoria de proves coms als 100m amb M. Villanueva (torna a estar fet una bala),D. Gómez, A. Roldan i A. Reig, als 400m amb la tornada d' A. Moreno iX. Estebanell, A. Solano i M. Torres, als 1500m. amb Chema Cañadas, M. Garriga i les noves bones atletes veteranes Yolanda Vilarraso iÀngels Lozano, a les tanques curtes amb  M. Fernández i E. Costa, a l'alçada amb P. Pi i A. Parada, a la llargada amb una forta Laura Hernández amb5.13 i A. Guinart, a la perxa amb un ben recuperat Aleix Mata amb 4.00 i R. Torras, al pes  amb la tornada d' una forta Marta Gibert amb 7.04 i A. Muñoz, al triple amb el també retornat Marc Gómez i A. Mari, la javelina amb les veteranes M.C. Escobar i M. López i el disc amb J. López i M. El Assad.
Un gran equip del CAC!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada