dimarts, 1 de maig del 2018

AINHOA ROLDAN I XAVI PLANAS GUANYEN LA XXIX MILLA URBANA DE CASTELLAR

Com cada any l'1 de maig per la tarda Castellar del Vallès es va omplir d'atletisme popular amb la disputa de la 29ª Milla Urbana organitzada pel Club Atlètic Castellar i amb la col·laboració de l'ajuntament. Aquest any també s'ha fet el circuit amb sortida i arribada a la Plaça Major i passant pel Passeig Tolrà, carrer General Boadella i Centre. El circuit ha tornat a agradar força als participants que havien de realitzar tres voltes per fer els 1609 m.

Ha estat una milla amb una inclemència meteorològica terrible, amb otables pluges que han fet minvar molt les participacions a les 8 curses per categories en què constava la prova, a mésde coincidir amb  l' últim dia del pont del treball.

Els guanyadors absoluts van ser en categoria femenina l' Ainhoa Roldán, atleta cadet bona promesa de l' atletisme local, acompanyada al pòdium per la Nicole Castillo i la Berta López , mentre en veteranes la primera ha estat laSònia Molina i la segona la Mari Carmen Escobar.En homes la lluita ha estat espectacular amb corredors de gran nivell , tot guanyant el campió de Catalunya Xavi Planas seguit d' un fort Chema Cañadas, quedant tercer de veterans Mohamed El Hassad. Altres guanyadors van ser en pre-benjamins Marc Sánchez i en pre-benjamines la Carla Muñoz. En benjamins Arnau Romero  i benjamines la Mar Franch.   En alevins una nova promesa l' Àlex Bejari en alevines la forta Xiao Avellaneda i darrera amb molta emprenta  Laura Martínez, en infantils un fortíssim Saúl Corral seguit de Martí Bertran .. En noies infantils una fantàstica Paola Clermont seguida de  Laia Romero i Laia Arderius  i en cadets Jan Casamada, en juvenils Marc Garriga i en sèniors Àngel Vilalta.

Cal esmentar que la prova popular cada cop té més nivell i en homes guanyà un gran atleta  Marc Gallego i en dones la històrica atleta Mónica Córdoba. A les 7:00 de la tardael regidor de l' ajuntament Joan Creus juntament amb el president del CAC Àngel Vilalta  feien l'entrega de premis en una nova milla que ha tornat a ser un nou èxit de promoció de l'esport a Castellar. L'any que ve se celebrarà la xifra rodana de la trentena edició. Cal incidir que és la quarta milla urbana de tot l' estat espanyolamb més edicions i la segona catalana tot just darrera de la de la Sagrada Família i això per als molts col.laboradors i als que han fet possible aquest fet dins del CAC és un motiu d' orgull i satisfacció.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada